- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
ViSoR
csendes tag
válasz
imici1972 #156 üzenetére
Helloka,
köszönöm a választ Imre, az igazság, hogy nagyon is tetszik a kis lapos :)
Azt hiszem őt választom még a héten, bár nem nagyon látom át a kihasználható lehetőséget, mert valami sulinetes akióval visszakoldulhatnék 60eFtot év végén. És a Mistral komp. egyenlőre azt mondta, csak az S típusú 1710-re van ilyen kedvezmény. Próbálok még utána járni, de a sulinet.hu egy kalap sz*r, nem árulja el senki, hogy csak adott termékekre használható vagy adott cégeknél, pl. ElektroWorld más-más dolgra alkalmazható ez a kedvezmény. Nem vagyok már jermek, de azért a 60.000 píz nem mind1...
Üdvözlettel: <ViSoR> -
mesztam
csendes tag
válasz
imici1972 #150 üzenetére
Minimálisan sikerült javítanom rajta, de a képernyő tetején egy 1 cm-es sávban még mindig kékesen vibrál (interferencia-csíkok viszont nincsenek). Ami szerintem az érdekes, az az, hogy ha eltolom a képet felfelé, akkor ''kimegy'' a képből. (Tehát nem az adott terület megjelenítésével van baj).
Nem próbálnád ki a http://www.geocities.com/tvdarekz/ címen található Monitor test programot is? Ebben van ''keresztbe-hosszába'' csíkos képernyő is (ilyet a Nokiában nem találtam) , amitől nálam az 1 pixeles távolságnál bekékül szinte az egész képernyő (2 pixeles távolságnál meg hullámzik - nagyobb távolságnál meg tökéletes).
Kössz!
Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest