- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
mesztam
csendes tag
válasz
imici1972 #150 üzenetére
Minimálisan sikerült javítanom rajta, de a képernyő tetején egy 1 cm-es sávban még mindig kékesen vibrál (interferencia-csíkok viszont nincsenek). Ami szerintem az érdekes, az az, hogy ha eltolom a képet felfelé, akkor ''kimegy'' a képből. (Tehát nem az adott terület megjelenítésével van baj).
Nem próbálnád ki a http://www.geocities.com/tvdarekz/ címen található Monitor test programot is? Ebben van ''keresztbe-hosszába'' csíkos képernyő is (ilyet a Nokiában nem találtam) , amitől nálam az 1 pixeles távolságnál bekékül szinte az egész képernyő (2 pixeles távolságnál meg hullámzik - nagyobb távolságnál meg tökéletes).
Kössz! -
mesztam
csendes tag
Hi!
Vettem egy LG L1710B monitort. Ám amikor elkezdtem monitor-tesztelő programmal vizsgálni, azt tapasztaltam, hogy amikor 1 pixcel széles függőleges fekete-fehér csíkokkal kellene teletennie a képernyőt (értelmesebben nem tudtam körülírni, de szerintem érthető), akkor elég zajos a kép: főleg a jobb-felső sarok erősen vibrál, illetve még enyhén az egész jobb oldal. 1 px fekete + 2px fehérnél már ugyanez nem jelentkezik, mint ahogy vísszintes vonalak esetén egyáltalán nem. Amikor vibrál a kép, az automatikus kalibrálás még inkább ront a minőségen, de manuálisan állítgatva sem tudtam javítani rajta.
Mi lehet a probléma? Ez a TFT technológia velejárója, vagy egyszerűen csak egy hibás példány lehet?
Kössz! -
mesztam
csendes tag
Hi!
(Egyszer már feltettem a kérdést, de senki nem válaszolt...)
Szóval az hogy van, hogy a cikkben 16ms szerepel respose time-ként, az Lg honlapján viszont 25ms-os adat szerepel (minimumként 19ms van megjelölve).
Akkor most melyik a jó?
******************************************************************* -
mesztam
csendes tag
Hi!
Az lg.hu-n az olvasható, hogy 25ms-os a reakcióideje. Akkor most melyik a jó?
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest