Keresés

Aktív témák

• ViSoR

csendes tag

Uraim... a 1710B bevált. Pár hét megszokás után, feltettem a Quake3mat és a jól megszokott full nightmares ellenfelek, bárhol, bármikor péppé... szóval, vagy a TFT elég gyors vagy én vagyok UFO. Na üdv, megjött az űrhajóm! ;)
    <ViSoR>

• ViSoR

csendes tag

Üdv. én érdeklődtem pár héttel ezelőtt, bár azóta nem sok hozzászólás érkezett, azért beavatnám azt, aki mégis erre jár. Megvettem a 1710B típusú gépsárkányt és elégedett vagyok vele. Tényleg szem ügyileg ég és főd a CRT-hez képest.
    Szép képe van, egy korábbi userke írta, hogy idegesíti, hogy látja a pixeleket. Ez csak a windows karatereire igaz. Az elhatárolódásuk kontrasztos, tényleg látni őket. De ha feldobok egy képet a fényképezőgépemről, olyan mint a kristály. Tv-zek rajta és netezek, erre tökéletes. 1024-768-ban használom és először furcsa volt pl. winamp pici betűinek elmosódása, 3 nap alatt megszoktam, fel sem tűnik. A 16ms-ról viszont el kell mondanom, hogy vagy nem annyi, vagy az még mindig hurka, mert messze van még egy CRT-től. Egy 17-es MAGem volt előtte, azt hiszem ehhez nem kell sokat hozzáfűzi :) Mind a háttér homogenitásában, mind színeiben megette kullog. Bár annak ellenére, hogy lassabban tűnnek a dolgok egy GTA3-mas karambol után, az elmosódás egész életszerű. Nehéz ezt leírni, látni kell. Az észrevehető és a zavaró közötti szakadékban jó irányban tart a függőhídon. Főleg a sulinetes baromság miatt jó, bár 1 hónapig hajkurásztam mire egy MMrktban találtam végre. Szóval frutizsír, ha megszoktam már, akkor a Quake3at is visszamerem telepíteni, de egyenlőre még félek a csalódástól.
    Minden Yót: ViSoR!

• ViSoR

csendes tag

válasz imici1972 #156 üzenetére

Helloka,

köszönöm a választ Imre, az igazság, hogy nagyon is tetszik a kis lapos :)
    Azt hiszem őt választom még a héten, bár nem nagyon látom át a kihasználható lehetőséget, mert valami sulinetes akióval visszakoldulhatnék 60eFtot év végén. És a Mistral komp. egyenlőre azt mondta, csak az S típusú 1710-re van ilyen kedvezmény. Próbálok még utána járni, de a sulinet.hu egy kalap sz*r, nem árulja el senki, hogy csak adott termékekre használható vagy adott cégeknél, pl. ElektroWorld más-más dolgra alkalmazható ez a kedvezmény. Nem vagyok már jermek, de azért a 60.000 píz nem mind1...

Üdvözlettel: <ViSoR>

• ViSoR

csendes tag

Üdvözlet, ha benéz néha még valaki ide.
    Azért böffenek, mert ily monitor vásárlására szántam el magam a tanév első hetében és hát az első hozzászólások óta jó 2 hónap telt el. Ha valaki tud újabb, ténylegesen jobb típusról, szisszenjen már ide nékem, ne vegyek trágyát.

hálás köszönet <ViSoR>

Aktív témák

Hirdetés