- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pxs
aktív tag
Hi !
Aki még nem ismeri, nagyon tudom ajánlani iAudio X5-re a Rockbox nevű alternatív firmware-t, ezer dologban ráver a gyári firmware-re, pl. jóval komolyabb dinamikus playlist kezelés, ID3 adatbázis, teljesen testreszabható felhasználói felület, több akkuidő és meg merem kockáztatni : szebb, letisztultabb hangzás. A COWON gyári BBE effektjeit persze nem viszi, de hihetetlenül jó parametrikus EQ van benne és ami a legjobb, EQ nélkül is szépen szó, nem laposan, mégis szép, kiegyensúlyozott hangzást produkál. Ja és gondolom az FM-Tuner hangja alapból mindenkinél kritikán aluli ? Ezzel az is kristálytiszta és pikk-pakk lehet állomásokat eltárolni, névvel együtt, persze a felvétel ugyanúgy működik, akár WAV-ba is. Egyetlen hátránya, hogy a színes kijelzőt alig használja ki, de cserébe egy sokkal jobban kezelhető, sokoldalúbb eszköz tulajdonosai lehetünk a segítségével. Utánakérdeztem a hivatalos itthoni iAudio forgalmazónál, a garancia nem veszik el, ha felrakod a rockbox-ot az X5-re, viszont ha utána bizonyíthatóan emiatt gallyra megy a lejátszó, a gari arra már nem vonatkozik (megjegyzés : eddig egyetlen ilyen esetről sem tudni és rockbox már van pár éve, nem csak X5-re, iRiverre és iPodra is). Persze azért mindenki csak saját felelősségére játsszon vele
www.rockbox.org -
VVoid
aktív tag
30-as LP-t vettem.
Hangminőséget nem igazán volt alkalmam összehasonlítani. Ahol próbáltam, csak H320-as volt, bár gondolom, a hangminőség ugyanaz lehet, mint a H120-nak. Memkártyán vittem valami zenét, de sajnos a kártyaolvasóm haldoklott, és nem sikerült összekötni, lefagyott tőle az X5, úgyhogy a H320-al nem is erőltettem. Így a saját reklámszámokat hallgattam meg, ami alapján nem igazán lehet véleményt mondani. Ilyen alapon mindkét lejátszó hangja tetszett (furcsa is lett volna, ha ezen a szinten kivetnivalót találok a hangzásban). Az X5 hangosabb volt (pár nappal azelőtt hallottam H120-at az MM-ben, vagy Fukarban?, és annál is). A hangeffektjei valahogy használhatóbbnak tűntek, mint az iRivernek, de ez csak pár perc használat utáni benyomás.
Az akkuja kb 23-24 órát bírta első alkalommal, miután hazavittem az üzletből, és maceráltam még egy órát. Hagytam, hogy működjön magában, használtam WAV-ot, OGG-ot, MP3-at is, effekteket is, hangerőt is nagyobbra tettem, asszem 30-ra. Ezzel én elégedett vagyok, de majd egyszer letesztelem egészen pontosan.
Mivel első mp3-lejátszóm, nem tudom a kezelhetőségét összehasonlítani mással. Nekem kényelmes, negyedóra matatás után meg lehet tanulni, mit hogyan, eddig a user manual-t elő sem vettem.
Más topicokban írogattam róla:
Bővebben: link
Bővebben: link
Ha van még kérdésed, válaszolok bővebben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest