- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rumos14
nagyúr
1. bwoay köszi, nem is vettem észre, hogy én sem írtam be az aláírásomba, hogy ELADÓ
módosítottam.
2. bwoay vazze ne kötekeggyémá!
tessék, lehet választani
amúgy meg mit szólsz? hordozható multimédia lejátszó - ne mondd már hogy nem keltett fel benned birtoklási vágyat
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
ejj, szóval van neked egy X5-ösöd. irigyellek kicsit, nekem M3-as van, az előd modell, ez is nagyon bejövős. kiváncsi lennék amúgy, hogy az M3 távirányítója megy-e az X5-tel.
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
olvastad az iAudio M3-as topikját? nekem olyan van, az nagyon bejött. az irivereket nem ismerem, de a iAudio hangminőségét mindenhol istenítik, és ezt én is alá tudom támasztani. én is használom mobil háttértárnak, nagyon kicsike és iszonyat gyors, 14-15 MB/sec-cel megy a másolás.
azt szokták hátrányként felhozni az iAudio-knál, hogy csak könyvtárszerkezetben lehet keresni, nem id3 tag alapján (atrist, album, stb.) nálam ez egyáltalán nem hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest