- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFOnight
csendes tag
Veszteséges hanganyag rögzítés nekem nem jó ezért is jártam utána
rockbox készített egy WAV PACK nevű firmware-t mellyel veszteségmentesen is lehet rögzíteni.
http://www.rockbox.org
Egyébként az igaz, hogy ha felvétel közben túlléped a 268MB-os limitet akkor megszakítás nélkül egy új file-ba kezdi el tölteni? amely megint 268mb...stb.stb. -
detri
aktív tag
Szia!
Kipróbáltam az üzletben egy másik kártyaolvasóval, és ment rendesen. 1.1-es olvasó, szal lehet, hogy tényleg van valami abban, hogy a 2.0 verzió bugzik csak vele.
Így aztán megvettem. Először a hozzá adott füldugóval próbáltam, nagyon megijedtem, mert az botrányosan sz@r szerintem. De a Sennheiser fejhallgatóval minden ok.
Nagyon béna a kezelése, és a szoftvere sem szimpatikus, de gondolom meg lehet szokni. Jó lesz ez.
Kösz az infokat!
d. -
detri
aktív tag
Szia!
Voltam egy üzletben, ki akartam próbálni az X5-t. Nem érdekelt a hangja, képe, kezelhetőség, semmi, ezeket mind elhiszem az itt és máshol olvasottaknak, csakis az USB Host érdekelt, vittem kártyaolvasót és kártyát. Sajnos u.azt csinálta a gépezet, mint a te olvasóddal, pedig az enyémnek semmi baja. Tehát lefagyott, de legalábbis tetszhalott volt, u.is miest lehúztuk róla az olvasót magához tért.
Létezhet olyan olvasó, amelyikkel működik? Vennék inkább azt is. Rászántam magam, hogy elcseszek erre a kütyüre ennyi pénzt, de nekem a legfontosabb az image-tank funkció lenne, és pont azt nem tudnám használni. :/
üdv,
d. -
rumos14
nagyúr
-
WN31RD
addikt
Magaddal viheted a tesztkörnyezetet, és kipróbálhatod a készülékeket helyben...
(Az alapzajra vonatkozó kérdésedre adott, különböző emberektől származó válaszok szerintem nem összehasonlíthatóak. Ami az egyiknek halk sistergés, azt a másik talán észre sem veszi, egy harmadik meg esetleg kifejezetten zavarónak találná.) -
rumos14
nagyúr
olvastad az iAudio M3-as topikját? nekem olyan van, az nagyon bejött. az irivereket nem ismerem, de a iAudio hangminőségét mindenhol istenítik, és ezt én is alá tudom támasztani. én is használom mobil háttértárnak, nagyon kicsike és iszonyat gyors, 14-15 MB/sec-cel megy a másolás.
azt szokták hátrányként felhozni az iAudio-knál, hogy csak könyvtárszerkezetben lehet keresni, nem id3 tag alapján (atrist, album, stb.) nálam ez egyáltalán nem hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Mini-ITX
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest