- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #64 üzenetére
Egyébként a táp mekkora a házban? Jó, ha megvan 400 wattos. Az a Chieftec Dragon nem egy olcsó házikó. Én émég mindg ugyanazt a fekvő ATX-es házat használom, amit még 1998-ban vettem. Azóta a 235W-os tápot kicseréltem 400-asra. Van benne 3 5,25''-os hely, és 2 3,5''-os, plusz egy a kisfloppynak. Ebben a házban bőven elférek. Igaz, rendesen tele van, de ez nem számít neki, megy a gép mint a távirat.
Kíváncsi leszek, milyen ''élményekkel''tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #60 üzenetére
Aha... tehát akkor semmi esély arra, hogy az USB-t életre lehessen kelteni benne, mindenképp kell bele egy kártya. Szóval szerverként megy. Azt hittem játszottatok is rajta 1x-2x
Azt olvastam, hogy a 64-bites PCI foglalatok nem a déli, hanem az északi híddal vannak közvetlen kapcsolatban. Ide kéne tennem a SCSI vezérlőmet és a hangkártyámat.
2db 2000+ ? Nem lesz gyenge az tuti. Kéne vennem minimum 512MB DDR RAM-ot, meg még az 1.3-as Thunder mellé szereznék még 1-et és azt tenném bele. Az se lenne gyenge. De akkor be kéne szereznem egy légkondit.kb. 2x70W=140W csak a procik!
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #55 üzenetére
Elviekben mennie kell, a procik MP-képességének (hogy 2 XP-nk, vagy 2 MP-nk van) detektálása a bios-on keresztül történik (legalább is én ezt olvastam róla), és ha mindkét proci MP, akkor bekapcsol a duál-mód, ha nem, akkor a lap az egyik procit ''kikapcsolja''. Ezt a funkciót egy bios menüponttal ki tudjuk kapcsolni, a bios help részében világosan benne van, hogy mi történik ha pl. letiltjuk. Az MSI még az alaplap leírásában is megemlíti ezt a lehetőséget.
Ha jó lap, lehet, hogy érdemes lesz megvenni, már 41e FT-ért lehet ilyet kapni!
Egyébként az ismerősöd gépe milyen? (mennyire stabil, vannak-e vele gondok, az USB-porttal mi a helyzet, hányas a lap revíziója/bios-a, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest