- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #64 üzenetére
Egyébként a táp mekkora a házban? Jó, ha megvan 400 wattos. Az a Chieftec Dragon nem egy olcsó házikó. Én émég mindg ugyanazt a fekvő ATX-es házat használom, amit még 1998-ban vettem. Azóta a 235W-os tápot kicseréltem 400-asra. Van benne 3 5,25''-os hely, és 2 3,5''-os, plusz egy a kisfloppynak. Ebben a házban bőven elférek. Igaz, rendesen tele van, de ez nem számít neki, megy a gép mint a távirat.
Kíváncsi leszek, milyen ''élményekkel''tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #60 üzenetére
Aha... tehát akkor semmi esély arra, hogy az USB-t életre lehessen kelteni benne, mindenképp kell bele egy kártya. Szóval szerverként megy. Azt hittem játszottatok is rajta 1x-2x
Azt olvastam, hogy a 64-bites PCI foglalatok nem a déli, hanem az északi híddal vannak közvetlen kapcsolatban. Ide kéne tennem a SCSI vezérlőmet és a hangkártyámat.
2db 2000+ ? Nem lesz gyenge az tuti. Kéne vennem minimum 512MB DDR RAM-ot, meg még az 1.3-as Thunder mellé szereznék még 1-et és azt tenném bele. Az se lenne gyenge. De akkor be kéne szereznem egy légkondit.kb. 2x70W=140W csak a procik!
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #55 üzenetére
Elviekben mennie kell, a procik MP-képességének (hogy 2 XP-nk, vagy 2 MP-nk van) detektálása a bios-on keresztül történik (legalább is én ezt olvastam róla), és ha mindkét proci MP, akkor bekapcsol a duál-mód, ha nem, akkor a lap az egyik procit ''kikapcsolja''. Ezt a funkciót egy bios menüponttal ki tudjuk kapcsolni, a bios help részében világosan benne van, hogy mi történik ha pl. letiltjuk. Az MSI még az alaplap leírásában is megemlíti ezt a lehetőséget.
Ha jó lap, lehet, hogy érdemes lesz megvenni, már 41e FT-ért lehet ilyet kapni!
Egyébként az ismerősöd gépe milyen? (mennyire stabil, vannak-e vele gondok, az USB-porttal mi a helyzet, hányas a lap revíziója/bios-a, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest