- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Abit KG7-nél: CPU P/N:
4
04
0D-re állítsd, már egy párszor segitett... -
guest
veterán
Ja és milyen a rediszteres DDR?
Mi a különbség a syma és a regiszteres között? -
guest
veterán
Most vettem KG7 -et XP1900+ -al. De bajom volt a memóriával. 2db 128MB PC2100 modullal fagyogatott. Egy 256MB PC2100 al tökéletesen megy. Mi lehet az oka? Mindhárom memória modul azonos gyártótól származik. ''NO NAME'' Lehet, hogy ez az oka vagy a KG7 nem szereti.
-
guest
veterán
Sziasztok.
Jó lenne ez a lpa, ha már nem szívnák vele lassan egy hónapja. XP 1700+ al csak biosfrissités után ment, az IBM 60 Gb-os HDD, csak a Raid-en müködik, a sima ide vezérlőn kékhalálozik a Win XP telepítés közben. És ezek után még az Asus V8440-es kártya is fagy 3D-s alkalmazás alatt, arról nem is beszélve, hogy csak 2x -es AGP vel hajlandó müködni.
Szóval hol van az a marhanagy stabilitás? Ha öszinte akarok lenni, akor egy nagy rakás sz*r az egész. -
guest
veterán
Na most akkor abit kg7 v. epox 8kha
-
guest
veterán
ABIT suxxx! :) 50% a meghibásodás átlagosan! Akinek viszont a jobbik (gihi) fele van, az nagyon meg van vele elégedve! Soxerencsét! :D
-
guest
veterán
KG-7 deszkára kent XP1700+ ugyanezek a szopacsok +1, az 1.5GB RAM, amiből egy Not enough memory to load windoze98 hibaüzenet lett. Gyógymód: 1GB már elég ott, ahol az 1.5 kevés volt :-)
Az a BIOS-update dolog nálam úgy nézett ki, hogy 1550körül-ig felment, érdekes módon a cimkén szereplő 1700 sehogy sem jött össze :-), command prompt is jutott, csak, hát a 98-as fagyi. Az update óta a felírat változott csak 11x133=1700+ -ra... Ya, és a 98-as az óta is fagyi... (2k már nem, de nincs korrekt G400max driver)
Gondwana -
guest
veterán
"deszka nem támogatja alapból az XP kockát, csak 10/12/2001 BIOS frissítéstől. Na már most a "nem támogatott" mit jelent? Hisz ha el sem tud indulni, akkor hogyan frissítsek BIOS-t?"
Épp egy hete volt szerencsém egy ilyet összerakni. Hát hogy is fogalmazzak... Először is igen jól elvoltam a sorozatos CMOS kisütésekket, míg rájöttem hogy nem szabad a bios-ban semmit átállítani, mert ha elmentéskor rossz értéket kap a procira (mivel az XP-t még nem ismerte), akkor már nem is hajlandó többet bebootolni. Utána meg jó kis bűvészkedés volt a default bios beállítások mellett felrakni egy win98-at neteléréssel hogy beszerezhessem a legújabb bios-t a frissítéshez. Végül is sikerült pár óra alatt. Viszont ezeket a kezdeti nehézségeket leszámítva nagyon elégedett vagyok, főleg egy cerka után :) -
-
guest
veterán
KG7- es Abit alaplapom van, 1,2-es Athlonnal, 256 ddr-rammal, nagyon jól muszikál, mindenkinek ajánlom. Csak figyeljetek a kártyák behelyezésére, könnyen akad az IRQ-juk. A VIA 4in1-t meg feltétlenül frissítsétek, mert egyre jobb lesz!!!: Pepe :-))
-
guest
veterán
Ma vettem meg az utolso Gigabyte GA-7VTXH alaplapot a CHS-tol (importor). Azt mondtak, hogy legkorabban masfel het mulva erkezik ujabb szallitmany. A kisker ara 30000+afa korul van es amennyiben jol emlekszem, meg lehet rendelni a www.digimax.hu oldalon talalhato cimeken (bar nekik sincs jelenleg, de legalabb beszerzik nemi eloleg befizetes utan 2 heten belul - ergo a CHS-tol veszik ). Velemenyt a laprol meg nem tudok mondani, mert sehol sem tudok felhajtani 512MB-os DDR ram modulokat es addig nem tudom osszerakni a gepet. (RAM ugyben valaki?)
En mondjuk nem fogom egy fikarcnyit sem tuningolni a lapot, viszont szepen teli lesz mindennel, ugyhogy remelem marha stabil lesz. A 386DX40 ota nem volt AMD rendszerem es marhara nem akarok csalodni.
Egyebkent, ha nem kell a LAN es az integralt Creative CT5880 chip, akkor a www.3t.hu oldalon keresgelj: nekik van GA-7VTXE. Legrosszabb esetben hivd fel a CHS-t, hogy aruljak mar el, hogy mely kiskerek vittek el 7VTXH-t, hogy tudjal tolik venni. -
guest
veterán
Én már eladtam a régi alaplapomat, de hiába várom az ASUS A7V266-E alaplapot, csak nem akar az országba bekerülni. Most itt áll a ház, benne a kártyákkal. Jaj, csak jönne már!
-
guest
veterán
Rendelésre van máshol is EPOX,SOLTEK,MSI! pl. www.partnercomputer.hu
-
guest
veterán
Én csak a legnagyobb alaplap gyártó termékét hiányolom. Asus A7M266. Mivel ez a legdrágább lap, kíváncsi lettem volna, hogy mit adnak ennyi pénzért.
-
guest
veterán
Hello!
Csak egy kérésem lenne, hogy tüntessétek majd fel, hogy az aktuális alaplap támogatja-e a 333Mhzes DDR modulokat, mert nem szeretnék pár hónap múlva új alaplapot venni.
Köszi Géza! -
guest
veterán
Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az én Epox 8K7A alaplapomon az FSB értéket már 100-255Mhz között álítható. Nem tudom, hogy a tesztelt példány mikori?
-
guest
veterán
Nem látom a gigabyte GA-7DX -et! :D
Aktív témák
Hirdetés
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest