- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A 64 bitre való átállás valóban nagy lépés. Nem is mondtuk, hogy sosem fogunk vele foglalkozni. Azt mondtuk, hogy most nem. Mellesleg az Intel is ezt mondja hellyel-közel, akkor nekünk is szabad
.
Egérpadok is vannak már jópár éve, évtizede (?), így annyira nem hátborzongató, hogy 2004-ben 1db tesztet készítettünk -
a) Nyugi, nem számoltalak össze benneteket, annyira nem érdekel hogy statisztikát tartsak fent arról hogy ''ki mer ellentmondani''.
b) Egérpad-téma pl. pont olyan, ahol ha Bensoft lennék, nyugodtan tolhatnám az ''ezmegminektilelkiszegények'' szöveget, mert én sem tartom szükségesnek - nem emlékszem ilyen esetre, éppen ezért nem értettem hogy miért próbáltad rám visszafordítani amit tanácsoltam neki.
c) A linuxos dologgal kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy az, ami ezt az oldalt és az olvasóközönség döntő hányadát érinti (az amúgy valóban relatíve nagy jelentőségű) 64bites átállással kapcsolatban - nos, az még nem történt meg (t.i. 64bites ''otthoni'' Windows + driverek kiadása). Ezen lehet vitatkozni, keseregni - de tény, hogy a linuxos, bétás, miegymás dolgok keveseket érintenek <--- amikor pedig arról van szó, hogy mi az, ami nem fér bele egy bemutató terjedelmébe, akkor először ezek a hangos kisebbséget érdeklő dolgok esnek áldozatul.
Esti gondolkodnivaló:
egy kicsit más lehetőségekkel rendelkező AnandTech vagy TechReport miért szintén csak 32bites környezetben végzi el a tesztek 99%-át...?
d) A kritikát még csak nem is nekem kell viselni, lévén nem engem kritizáltak (mármint az első HSZ-ban, a flémes rész nem érdekel) - de azért az kívülállóként is szúrja a szememet, amikor egy jöttment alak élből hülyének nézi a kedves szerkesztőséget egy jelenleg még erősen marginális hiányosság miatt... -
bensoft
csendes tag
Az, hogy nem mindekit egy dolog érdekel, való igaz. Pontosan ezért lenne ildomos egy magát prohardvernek aposztrofáló ''platformtól'', ha nem egyetlen aspektusból vizsgálnák a hardereket pro.
Nem áll szándékomban bántani a prohardvert, félre értés ne essék, a legtöbb cikkük megfelelő, információgazdag, általában véve valóban használható. Pontosan ezért remélem, hogy a kritikát nem felesleges billentyűtépésnek, okoskodásnak, kötekedésnek tekintik, hanem kérésnek, igénynek (erősebben szólva elvárásnak).
A hozzászólásodban a legutolsó sajnosra semmi szükség. -
Félreértesz.
A ''három'' egy hasraütve kapott érték, és nem az itt felszólalokra vonatkozik, hanem egy allegórikus eszköz, ami azoknak az igen-igen alacsony számát hivatott jelképezni, akiknek valóban számítana, hogy x alaplap hogyan teljesít a meglévő ''két'' (<--- figyelem, csalok, ez sem szám!) 64bites alkalmazásban.
A többség csak nézné a szép színes grafikont, ami számukra ~0 gyakorlatban is hasznosítható információtartalommal bír - tehát a ''kukihossz-méregetés'' nem az olvasóközönséget degradálja (ez nem értem, hogyan jutott eszedbe), hanem a tesztet magát.
Öhm... lehet izzítani a linkelő reflexeket - én hol is problémáztam utoljára egy cikk kapcsán oly módon, mint azt Bensoft tette? -
t-shirt
veterán
Szerintem nem sekélyes, de mindegy. Az nForcer4-et érdemes letesztelni mert sokan fogják használni, de a 64 bites linuxot nem.
Egy cikkben nem lehet mindenki igényét kielégíteni, mindig van olyan szempont ami valakinek érdekes lenne de az olvasók 99,9%-át nem érdekli. Szerintem ez mindig is így lesz.
Mivel az emberek többsége xp-t használ, ami még nincs 64 bites változatban, és ha lesz is 64 bites XP utána még sokáig nem lesznek 64 bitre írt alkalmazások amik kihasználnák azt. Így szerintem a 64 bitnek egyenlőre nincs sok értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest