- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kérdés, hogy szüksége van-e GPT-re és a vele járó hülyeségekre. Az itteni esetben egyértelműen nem. Továbbá mivel még üres a vinyó és cifu nem is kezdő, simán meg tudja tenni az átállítást.
A Debian csapatát kivéve meg kb. minden más disztrónak sikerült megoldania, hogy ott legyen a választott telepítési nyelvnek megfelelő nyelvi fájl a telepített rendszerben. Ha ez nekik nehéz feladat, akkor egyáltalán miért csapják oda a KDE-t? Lenne csak 2-3 DE, de azok normálisan beintegrálva a disztróba, nem csak hozzácsapva hogy nesze paraszt itt van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem abban maradtunk tegnap, hogy nem szívatod magad GPT-vel? Már rég túl lennél mindenen.
bambano: milyen szép lenne ha legalább egy magyar nyelvet tartalmazna a KDE-s Debian. Én tudom mit kell letölteni és hogyan kell átállítani, de másoknál ez elsőre nem lesz egyértelmű. No meg az sem lenne rossz, ha valahogy el lehetne mozdulni a 4.8-as régi KDE verzióról fölfelé, pl. az overkill testing bekapcsolása nélkül.
Syl: az eOS-el én csöndben maradnék!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Miféle ellenforradalmi blog ez kérem szépen?
Na röviden az van, hogy a kparted GPT támogatása még nem tökéletes, GPT-n a telepítést megelőzően kell mókolni hogy használható legyen. Sokkal egyszerűbb ms-dos fájlrendszert használni, ha nincs indok a gpt-re.
MurdR: szerintem valami egész mást mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest