- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
Lévén még nem volt "szerencsém" 120+-os monitorhoz, ezt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom, de élek én is a gyanú lehetőségével!!
Sajnos megint rosszul fejeztem ki önnönmagam, mert amikor grafikai munkát emlegettem, akkor leginkább a videós munkákra gondoltam, nemfeltétlen állóképmanipulációt és tsai. Mea Culpa!
Egyébként az isiben, amikor ploglamozni tanítottak, én is a fekete (vagy inkább nagyon sötétbarna) hátteret preferálram. Az én szememnek sokkal kényelmesebbnek hatott, igaz nem napi rendszerességgel ültem a gép előtt és nem kellett annyira a monitorra koncentrálnom, mint pl. munkában!
Lásd feljebb!
-
biscuit
aktív tag
Valószínűleg grafikai munkáknál nembaj ha ilyen jó tulajdonsággal rendelkezik a monitor, ezen felül én sem tudom mire lehet még jó az ilyen magas fényerő.
34es uw LG-m 23ason van fényerőben (100ból ofc) és nappal sincs igény a magasabb értékre (ph! ajánlás szerint állítottam, hogy a legszínhelyesebb értékeket kapjam és a szememnek ez a leegfelelőbb beállítás). Még a tv-m is eco módban van "normál" használat mellett (HDR tartalmak megjelenítése közben természetesen nem).
-
biscuit
aktív tag
Az nembaj, marmint a "probléma"... Steven Blood úgyse tudja az miaz, de a fészen menőzni bőven elég a tény, hogy neki ilyen van!
#1:
Azért vannak olyan játékok ahol simán meglehet a 4k 120fps egy 6900el vagy 3090el is! A fissítés kérdésében pedig egyet kell értsek. 144Hz felett már gyakorlatilag semmit nem ad az elményhez az extra freki. Leszámítva azt a pár embert aki képes érzékelni azt ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- SkyShowtime
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest