- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centurio9
csendes tag
válasz
janeszgol #13 üzenetére
"Ráadásul a picon van 17 ezerért egy Concorde, ami android 5.1-et futtat és nem sokára itt lesznek a 40 ezer forint alatti kategóriában is az Android 6-os táblagépek. Szóval ennek a Huawei-nek nincs piaca így.
Miért nincs? Pont azért, amit te is leírtál: frissítések hiánya."
Te egy zseni lehetsz hallod, mindjárt írok is a Huaweinek, hogy vegyenek már fel stratégiai tanácsadónak. Felvirágoztatnád a céget szerintem rögtön és nem csak harmadik helyen kullognának -
helltp
aktív tag
válasz
janeszgol #13 üzenetére
Nem vitás hogy ez így marhára túl van árazva, de azért egy 17e Ft-os papírnehezékhez hasonlítani kicsit túlzó szerintem. Az hogy "korrekt" a hardver papíron nem jelent semmit, Alcor Zest q813IX -et használtam kb fél évig, sírtam a boldogságtól amikor el sikerült adom... Pedig az sem volt papíron egy gyenge cucc ( RK3188 + 1gb ram). Én arra várok hogy a feltörekvő kínaiak táblagép téren is elkezdjenek csatározni egymással, egy MiPad 2-ben benne lennék 50-60k-ért
, de hogy egy ilyen szitázott dzsunka sz*rt nem veszek mégegyszer az tuti.
(#27) milanmylo:
Ez a gomb... Kiábrándító.
-
Carlas
senior tag
válasz
janeszgol #13 üzenetére
XD ez aztán a komment XD. Mikor értik meg az emberek, hogy Concorde és társai nem hogy tabletnek de digitális képkeretnek is alkalmatlanok
17e-es tablet (mivel az 512 -1gb rammal ami még ráadásul fos is vagy az ótvar 1000 éves procival, az invertálódó lcd-vel?? Jézusom az utolsó ilyen fos amit fogtam abba olyan ótvar kijelző volt hogy még a régi nokia communicator es alázta. 40e alatt nem beszélgetünk táblagépekről max csak hulladékokról, esetleg ebook olvasókról. Amúgy miért árazzák túl? Mi az ami szerinted irreális a mai piacon a tabletnél és telefonnál? Figyelembe véve, a hardvert, a ramot, a kamerát, a kijelző minőségét, a hangszórókat, az anyagminőséget stb. A huawei készülékekben pl a kamera sokszor az egyik legjobbak között van a mezőnyben és ár/értékben a hardverrel együtt is. Másik a frissítés. Nekem amikor huawei-m volt frissítették rendesen és erre is kijön a legújabb majd. Ez már rég nem a gagyi kínai cucc. A huawei a 3.dik legnagyobb gyártó a piacon. A másik még, hogy ha szerinted az android frissitése a legfontosabb akkor súlyos gondok vannak ismeret téren.
Én azért lennék kíváncsi arra, hogy miért a fos 17-40-es tescos hulladékkal hasonlítunk, normális termékeket?
Amit concorde belinkeltél, ott elolvasnám a kommenteket is
, Ugyan már ezek ipari hulladékok, nem is értem minek vesznek ilyet az emberek. Értem hogy olcsó bakker de akármi mehet rajta ha szarra se jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tabletnél a Harman Kardonnal együttműködve a tökéletes hangzásra feküdtek rá, a Watch óra új variánsai pedig kimondottan a nőknek készültek.
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest