- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Persze, nincs is ezzel semmi gond tudom hogy tömörít, próbáltam hasonlót. Irodai munkára tökéletes, netre még elment, de videózni már igen necces volt rajta. De laptopnál muszáj volt a második és harmadik kijelzőt valahogy meghajtani ott nem volt más választás. De egy USB3 sávszéllel már tényleg egész jól működhet a dolog, ha tízszer akkora sávszél áll rendelkezésre a fullhd is simán mehet már minimális kompromisszummal, bár irodákba ahová ezeket szánják nem sok jelentősége van szerintem.
-
osztraksajt
őstag
Igazad van, most már látom mire gondolsz.
Konkrétan én nem gondoltam ennyire túlbonyolított megoldásra. Léteznek USB csatolójú monitorok (illetve USB->DVI adapterek is, gondolom itt valami ilyesmi lehet a lapra ráépítve) amiknél pl teljesen felesleges lenne ez a DVI USB fordítás, sőt ha jól látom itt analóg Dsubra is lefordítja a chip. Sokkal ésszerűbbnek tűnne egy hub amire rádugom az USB monitort, USB billt, USB egeret, esetleg USB hangszórót, adathordozót.szkennert, stb ami egy dedikált virtuális gépre csatlakozik be a szerverre. USB3-nál már a sávszél elég kell legyen ezeknek a kiszolgálására.
-
osztraksajt
őstag
Lehet én értem félre, de ez nem tűnik SoC-ra épülőnek, hanem mintha egy gépre rádugnál pl 10 billentyűzetet meg 10 monitort csak baromi hosszú vezetékkel, aminek a fizikai hosszát egy optikai hordozóval oldották meg. Termeészetesen mindegyik külön dedikált virtuális gépre csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- Linux haladóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC! i7-13700k/32gb DDR5/RTX 4080/1tb SSD/Garancia/Beszámítás/
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3070/3080/3090 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest