- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Persze, nincs is ezzel semmi gond tudom hogy tömörít, próbáltam hasonlót. Irodai munkára tökéletes, netre még elment, de videózni már igen necces volt rajta. De laptopnál muszáj volt a második és harmadik kijelzőt valahogy meghajtani ott nem volt más választás. De egy USB3 sávszéllel már tényleg egész jól működhet a dolog, ha tízszer akkora sávszél áll rendelkezésre a fullhd is simán mehet már minimális kompromisszummal, bár irodákba ahová ezeket szánják nem sok jelentősége van szerintem.
-
osztraksajt
őstag
Igazad van, most már látom mire gondolsz.
Konkrétan én nem gondoltam ennyire túlbonyolított megoldásra. Léteznek USB csatolójú monitorok (illetve USB->DVI adapterek is, gondolom itt valami ilyesmi lehet a lapra ráépítve) amiknél pl teljesen felesleges lenne ez a DVI USB fordítás, sőt ha jól látom itt analóg Dsubra is lefordítja a chip. Sokkal ésszerűbbnek tűnne egy hub amire rádugom az USB monitort, USB billt, USB egeret, esetleg USB hangszórót, adathordozót.szkennert, stb ami egy dedikált virtuális gépre csatlakozik be a szerverre. USB3-nál már a sávszél elég kell legyen ezeknek a kiszolgálására.
-
osztraksajt
őstag
Lehet én értem félre, de ez nem tűnik SoC-ra épülőnek, hanem mintha egy gépre rádugnál pl 10 billentyűzetet meg 10 monitort csak baromi hosszú vezetékkel, aminek a fizikai hosszát egy optikai hordozóval oldották meg. Termeészetesen mindegyik külön dedikált virtuális gépre csatlakozik.
-
osztraksajt
őstag
Ez csak méretezés és optimalizálás kérdése, attól hogy a szolgáltatók az utolsó csavaron is spórolnak nem jelenti az hogy ne lehetne jól megcsinálni. Csak ugye átlagos terhelésre méreteznek, mert sokkal kisebb a beruházásigény, ha meg kapnak egy nagyobb terhelést az neked gond istenigazából nem pedig a szolgáltatónak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest