- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
szabi__memo #6 üzenetére
nem is az a fontos mit fűzött hozzá, hanem a tények, amikkel te sem vitatkozhatsz
-
Ygg
senior tag
válasz
szabi__memo #6 üzenetére
Szép, részletes cikk
.
-
válasz
szabi__memo #6 üzenetére
A Brazost tobb dolog miatt sem emlitettem meg:
1. 19.000Ft egy 350-es alaplap, mig egy alaplap-Celeron paros 24.000-ert siman megvasarolhato. Komplett gepnel ez a kulonbseg elenyeszo, de a Celeron, akarcsak egy A4-5300 az idle orajelen erosebb, mint a Brazos, de nem eri meg ar-ertek aranyban.
2. Mivel elsosorban XMBC alatt neztem es az fglrx driverekkel folyamatos leak gondok vannak, ezert nekem nem johet szoba. Windows alatt termeszetesen ez nem el.
3. Egyszeruen a Brazos es az Atom is tulsagosan gyenge. Egy nagyobb felbontasu kepekbol allo slideshow animalt megjelenitese gondot okoz neki, a beusztatsoknal akadozik, varakozni kell a kovetkezo kepre stb.A fogyasztas nagyon csaloka, de ezt irtam is. Az A6 egy jo hatasfoku 350-es tappal futott egy csupasz zsirosdeszkaban. A Celeronok sokkal jobban felszerelt lapban voltak, tobb ventillatorral (20cm) es egy regebbi nagyobb teljesitmenu tappal. Ez idle-ben szerintem 8-10W kulonbseget okoz. Anno itt probaltam ki tobb gepet es tapot, jol lathato, hogy mennyit szamithat:
Brogyi: A fogyasztasra fent olvashatod az indoklast. Sajnos nincs lehetosegem ilyen meresre jelenleg.
Esetleg ezt tudom meg linkelni, itt egy FSP 350-60APN vitte a G530-at, ami az A6-os gepben levo FSP elodje elvileg. Itt is kijon a -30W kisebb lapban es tappal a jobb hatasfok miatt.
Panel tappal, SSD-vel ez lehet meg alacsonyabb, bar a 20W mar nagyon hatareset lehet, de egy jol hutott 60W-os picoPSU elbirhat a geppel.
-
T_Stark
őstag
válasz
szabi__memo #1 üzenetére
Nem írt olyat hogy jobb lenne mint egy Brazos.
Nem jobb, csak már ez IS jó HTPC-nek, mert a Sandy még ezen a fronton is elmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest