Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Szó szerint nem és lehet csak félreérthető, tehát az én értelmezésem:
"Ha nem az említett HTPC vagy netezős gép a cél, akkor pár más megoldást is érdemes megemlíteni"
Ha HTPC -> nem érdemes más megoldást... ezzel pl vitatkoznék."Ha fontosabb az IGP teljesítmény, mint a fogyasztás vagy a CPU, akkor az AMD kis APU-ja is szóba kerülhet."
Itt elolvastam mert APU-jaira asszociáltam, igy hoztam be a brazost...
Ha fontosabb a fogyasztás mint az IGP -> az AMD APUja nem jöhet szóba
- A6 mintha idle alatt jobb lenne, filmlejátszás alatt picit rosszabb, ez a 2 kb kiegyenliti egymást, GPU használatnál nyilván A6 fogyaszt, hisz erősebb) igy ezzel is vitatkoznékHa fontosabb a CPU mint az IGP -> az AMD APUja nem jöhet szóba
- oké legyenAz utolsó kettőt mondjuk elfogadom, de az elsőt nem. Persze nagyon jó a cikk és ehet csak számomra félreérthető így péntek estefele, de lehet ezek másnak is félreérthetőek, természetesen ekkora írásban ennyi bárkinél befigyelhet (és lehet tényleg én vagyok az egyetlen akinek félreérthető)
Egyébként számomra is nagyon hasznos volt a cikk, szóval továbbra is
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest