- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
czipaocsi
aktív tag
"szakítás oka a Mio szerződésszegése"
állítja a navngo. Valszeg az igazi ok sosem fog napvilágra kerülni. persze, lehet a mio-t okolni mindenért. De ki tudja valóban, mi áll a háttérben? Sztem nincsenek sokan...
A MIO-sok pont a cebiten jelentették be, hogy vezető pozíciót szeretnének elérni a navipiacon, világszinten. Ezt, sajnos, a magyar piac semmiben sem tudja befolyásolni, sem a kelet-európai, ezért az igo és navman térképek ezen régióban létező térképei közötti különbségek egyáltalán nem érdeklik a gyártót, mint ahogy sok egyéb mással sem foglalkoznak...kicsik vagyunk, ez van. Ez már sok más gyártó üzletpolitikáját illetően háborodást váltott ki a magyar vásárlóközönségből, de ez van. El kell fogadni.Ami pedig a jövőbeli csökkenő MIO eladásokat illeti Mo-on. Majd meglássuk...
-
Integra
titán
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az iGO kelet-európai részesedése elég komoly. A Mio azért lesz nehéz helyzetben, mert ebben a régióban milliós nagyságrendben adtak el Mio navikat iGO alapú térképekkel. Ha ez a júzermennyiség verni fogja az asztalt, az nem lesz könnyű eset. Az iGO a régió legjobb térképeivel bírt, a Navman viszont többségében TeleAtlast kap (amit a Tomtom is), ez kelet-európai viszonylatban vérgáz.
Az iGO-nak több mint 60 partnere van. Mondjuk Sony, Asus, HP, LG... hogy csak a nagyokat említsem. Nyilván érzik a Mio-deal felbomlásának anyagi oldalát is, de
1. nem tehettek mást
2. nem fognak belehalniÉs a management a jelek szerint tudja az utat, mert amikor ráhibáztunk a kérdésekkel, akkor csak mosolyogtak, hogy erről nem nyilatkoznak.
-
sgery
őstag
Én nem a térképe miatt mondtam jónak az igo-t hanem maga a szoftware miatt. Nem csak itthon van első helyen, de németországban is toppon van. A sznob angolok meg maradjanak a tomtomjuknál..
Amerikában pedig csak a külső és a marketing számít..
Mio nem fog csődbe menni, csak Mo-on nem lesz sok vásárlója, de van még pár hely ahol vissza fog esni. -
-
czipaocsi
aktív tag
nem, nem az. De ez biztos, hogy a forgalmazó hibája, nem pedig a szoftvergyártóé vagy esetleg az anyacégé?? Ha a forgalmazó rendelkezne a frissítésekkel azt szánt szándékkal nem tenné elérhetővé? Ezt erősen kétlem, mivel neki sem ez az érdeke....
Nem lehet, hogy navngo is hibás a dologban? Esetleg ezért keresett új szoftvergyártót a Mio? Vagy mivel már rég új partnert keresett a Mio, a navngo már nem adott olyan támogatást, mint kellett volna? Ezekre a kérdésekre sztem nem fogunk választ kapni....
csak hangosan gondolkodtam
-
rumos14
nagyúr
bakker ez tényleg elgondolkodtató, én örülök, hogy pda-t vettem, mondjuk a pna-k a korlátozott használhatóság miatt sosem tetszettek. 3,5" azért már elég a navihoz, főleg ha gyönyörű vga kijelző mered ránk. azt persze seperc alatt beismerem, hogy pl. a C720 gps-e sokkal erősebb mint az én FuSi N560-amban lévő, csak néztem amikor a főnököm az A6-osban hátul ülve városban bolyongva bekapcsolja, kezében tartja és pár mp alatt van jel. N560-annal ez eccerűen nem menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest