- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
Havernak Nyáron belesett a fényképezőgépe a tengerbe........A gép megdöglött a SD kártyának kutya baja!!!
Ezek szerintem eleve bírják a vízet!!
-
04ahgy
nagyúr
Ilyen DDR3 RAM-ja a Kingmaxnak majd' egy éve van. Igaz fekete hűtőbordás, de lazán adhatok neki 1,9V-ot, és akkor viszi az 1600MHz @CL7. Eddig minden DDR3-as lapban indult, olyanokban is, amiben OCZ, Corsair nem. Mesés a kompatibilitása.
A hűtőbordája pedig (fentebb tett valaki szarkasztikus megjegyzést) teljesen más, mint a Corsair-nek. itt csak két lemez van, és csavarral rögzítik, nem ragasztással.
HGyu
-
Oliverda
félisten
Várjuk a vízálló DDR3 kitet.
-
bartucc
addikt
Egész jók, kellene már úgyis vmi a 3 éves A-data helyett, kevéske az 512 mb. De ez már két mosást túlélt, centrifugával, úgyhogy legalább ilyen szintű kell, asszem ezek közt meg is lesz
-
twollah
nagyúr
Vaterrezisztancias pendrive.
-
Killing
addikt
A vízálló pendrive nem hülyeség de a vízálló memóriakártya minek?
Ha már itt tartuk levegő sincs a winchesterben akkor ha levegő nem jut bele akkor vízálló? -
zed1983
őstag
Vízálló...mekkora király, azokon a triple channel ramokon olyan ismerős, hűtés található
-
leviske
veterán
Hmm... Elég pofásra sikeredtek ezek a hűtőbordás memóriák. Szép ez a fehér...
-
twine
veterán
Ez jutott nekem is eszembe...A működés közben viz dolog:
Az addig tiszta sor, hogy mivel a tároláshoz nincs szüksége feszültségre,, igy baja sem lehet ha "naturban" vizhez ér....Mert a viznek ugye az lesz a szerepe hogy rövidzárat okoz...
Viszont ha készülékestől esik a vizbe, akkor már simán előfordulhat a rövidzár.... -
tzsolesz
nagyúr
A vízálló pendrive egyáltalán nem hülyeség. Párom nem rég kimosta a pendrive-omat, amin a munkámat (határozatok, nyilvántartások stb...)szoktam hazahozni. Amikor kiderült majdnem szívrohamot kaptam, mert a hétvégén kellett volna megcsinálnom a melót, hogy hétfőre minden zökkenőmentesen menjen.
Hál istennek annyi baja lett csak, hogy többé nem 2.0-ás interfésszel rendelkezik, hanem csak 1.0-ással. Azt ne kérdezze meg tőlem senki, hogy hogy lehet, de egyik PC sem ismeri fel 2.0-ásnak, csak 1.0-nak, és persze lassabb is. -
sbazsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
azért a strandon a fényképező memkártyáját is bele lehet ejteni csere közben a vízbe. vagy akár egy esős napon a városban.
igaz ezt eddig is kibirták szerintem.tehát ez sztm nem arra jó, ha az eszköz (fényképező/telefon/stb) merül víz alá, hanem amikor pl cseréled...
nem tudom mi lenne vele, ha pl egy telefonban, működés közben, feszültség alatt kapna vizet.
-
orbano
félisten
szerintem alapvetően minden memóriakártya vízálló. beleejted vízbe bármelyiket, hagyod megszáradni és működik. húha, lehet ezeknél nem kell várni negyed órát... na bumm. ha beleejtem a telefonom a vízbe, egyik memóriakártyának sem lesz baja csak a telefonnak. persze eleve ki tárol értékes adatot memóriakártyán... az értelmesebbje a telefonon van: kapcsolatok, smsek, stb...
-
Agyasima
őstag
A rózsaszín memóriakártya ott van a szeren!
Vajon ki fogadta el a designját? -
hemaka
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Nem olyan hülység az, mert így az adatvesztés nem következik be, ha minden a memóriakártyára van másolva persze.
-
D.Orion
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Szerintem az a pendrive egy Super Stick. Nekem is ilyen van 4GB-os változatban és ugyanígy néz ki. 1 2
Nagyon ötletes az a kép a cikkben a pendrive-ról, úgy néz ki, mintha valami hatalmas dolog lenne méretileg., közben meg nem is.
Mondjuk most már kezdem érteni, hogy miért van rajta az a halszerű izé a tokon.
Szerk.: Hoppika közben megelőztek.
-
shteer
titán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
sima 4 pines érintkezője van, ilyet használok már 2 hónapja nagy megelégedéssel - kicsi, gyors és ezek szerint vízálló
-
Mr.Csizmás
titán
Vízálló...b*szhatom, ha a telefonom nem vízálló, amibe rakom a memóriakártyát
Mondjuk a vízálló pendrive nem hülyeség
gyanítom rejtett csatlakozós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest