Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
azért a strandon a fényképező memkártyáját is bele lehet ejteni csere közben a vízbe. vagy akár egy esős napon a városban.
igaz ezt eddig is kibirták szerintem.tehát ez sztm nem arra jó, ha az eszköz (fényképező/telefon/stb) merül víz alá, hanem amikor pl cseréled...
nem tudom mi lenne vele, ha pl egy telefonban, működés közben, feszültség alatt kapna vizet.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Nem olyan hülység az, mert így az adatvesztés nem következik be, ha minden a memóriakártyára van másolva persze.
-
D.Orion
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Szerintem az a pendrive egy Super Stick. Nekem is ilyen van 4GB-os változatban és ugyanígy néz ki. 1 2
Nagyon ötletes az a kép a cikkben a pendrive-ról, úgy néz ki, mintha valami hatalmas dolog lenne méretileg., közben meg nem is.
Mondjuk most már kezdem érteni, hogy miért van rajta az a halszerű izé a tokon.
Szerk.: Hoppika közben megelőztek.
-
shteer
titán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
sima 4 pines érintkezője van, ilyet használok már 2 hónapja nagy megelégedéssel - kicsi, gyors és ezek szerint vízálló
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kutya topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 12 GB-os RX 6700 XT - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest