- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Az összes eddigi telefonokon, ami megfordult nálam simán egy zip kiterjesztésű file-val telepítettem a recot. Az is igaz, hogy 2.3 verziójú android volt rajtuk. A kérdésem az, hogy mennyivel nehezebb megcsinálni egy zip telepítőt, mint a recovery img-t flashelni? Nem tudom mi a különbség a fileok között. Márminthogy tudom, csak pont ez a kérdés. A telefonomra van flashelős recovery, de pont ez a bibi. Annyira nehéz egy img file-ból kivonni az adatokat és egy zip telepítőbe beleírni? A kérdésem arra irányul, hogy te mond meg, mert nekem lila gőzöm sincs. És nem azért, mert nem akarom, hanem mert az informatikai előképzettségem nem teszi ezt lehetővé. És ezen az sem változtat, hogy próbálok lépést tartani a dolgokkal. Általában ha van egy pontos magyar nyelvű leírás, akkor meg tudok bizonyos dolgokat csinálni. Viszont az xda-an angol a leírás. És hiába beszélek németül az android hilfe oldalon csak használják az xda-s dolgokat, de nem fejlesztik.
-
sepyi
aktív tag
Hogyan kezdjek hozzá?
Van erről valami leírás?Az install zip from sd card opció a gyári recovery-ben is benne van a smart3-ban. A backup/restore opció nincs csak. Ezért korlátozott a Ram menager használata is. Be tudok lépni a programból is és gombkombinációval is recoverybe, csak mentést nem tudok csinálni. A Ram menagerrel sem, mert nem talál CWM-et.
-
sepyi
aktív tag
Jah! Zip kiterjesztésű file-ra gondoltam, amit az install zip from sd card opcióval lehet telepíteni recoveryből. Elindítottam tegnap az MTK tools mentést és elég sok ext4 bejegyzés volt. Nem tudtam megvárni a végét, mert el kellett mennem és megszakítottam. De mintha yaffs bejegyzés nem lett volna.
Ha mégis elkészülne valamikor, az mindenki számára használható lenne, akinek ilyen készüléke van? -
sepyi
aktív tag
Üdvözöllek.
Olyan problémám van, hogy smart3-hoz szeretnék egy teljes értékű recoveryt.(értsdWM) Sajnos ehhez a hexadecimális dologhoz én már nem vagyok elég képzett. A root-olást megoldottam, de a CWM.nek neki sem merek állni. Odáig fajul a dolog, hogy megkérdezem. Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni? A gyári reco-ból lehet zip-pet telepíteni, csak mentés és helyreállítás nincs.Nem akarok Rom-ot telepíteni, de a teljes mentésre szükségem van ismerve az androidot. Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok. Scatter file meg flashelés uzw. Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest