Új hozzászólás Aktív témák
-
Bpisti84
tag
Próbálkozok még egy kicsit ezzel a DroidTools mentéssel.
Jó lenne rájönni, hogy mi lehet a baj. Attól tartok, hogy hiába csinálom meg az SP mentést, lehet nem tudom majd azt se használni, ha esetleg szükségem lenne rá.Lehet, hogy hülye kérdés, de létezik, hogy a tűzfal nem engedi a root shellt és azért kapom ezt: ERROR : SU inaccessible?
Vagy a #Superuser nincs jól beállítva?
Az az érdekes, hogy nem gondolkozik rajta sokat egyből dobja az error üzenetet.
-
Bpisti84
tag
Az MTKDroidTools-os mentés egyszerűbbnek tűnik, de ha nagyon nincs más megoldás akkor majd lehet, hogy neki fogok a DD-nek.
Probáltam egyébként Factory módba is, de úgy fel sem ismerte a DroidTools a telefont.
Vagy kell esetleg mást is csinálni azon kívül, hogy belépek a menübe? -
Bpisti84
tag
Erre esetleg nem tudja valaki a választ?
-
Bpisti84
tag
Sikerült csatlakoztatni a telefont.
Mivel már korábban rootolva lett, ezért sárga a jel alul a droid toolsba és ezt írja ki:
"Lenovo S660 system/bin/su is found! Via the ROOT button it is possible to get root shell!"De ha rákattintok a ROOT-ra akkor ezt írja ki:
ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible!
--- ERROR : SU inaccessibleMi lehet a gond, esetleg szükségem lenne a BusyBox-ra?
-
Bpisti84
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Lenovo S660-at. Már rootolva lett, van rajta superuser is, de mielőtt használatba venném szeretnék csinálni egy Backup-ot.
Letöltöttem az MTKDroidTools v2.5.0-t. Beléptem factory módba, elindítottam a toolt, de nem ismeri fel a készüléket:
"The device isn't revealed. Connect or reconnect a cable!"Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?
Vagy tudtok esetleg másik megoldást amivel egyszerűen lehetne csinálni egy Backup-ot az egész telefonról?
Előre is köszönöm!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged