- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ugyanakkora elérésű" - ez nem lehet érv egy olyan helyzetben, ha teoretikusan bezár a cég. A többi mind megoldható, vannak alternatívák, és ha tényleg fontos, akkor az emberek is mozdulnának. De a kényelem nagy úr.
Szerk: az ingyenes eleve rossz opció, akkor mindig te vagy az árucikk.
-
dabadab
titán
-
nemlehet
őstag
Most ez megy nyugaton, gonzo újságírás legalja, clickbait, ragebait, nem cikket írunk meg reportálunk hanem ez csak egy vélemény (ala CNN műsorainak 90%-a újabban).
Arra hogy "egy csapat indiai 12 éves gyerek szintjén viselkedik az új Metaverzumban" senki nem kattint. A csoportos erőszakra már csak azért is rákattint hogy megtudja hogyan lehetséges ez. Vicces módon a cikkek 90%-ból pont az marad ki hogy tulajdonképpen mi történt. Amiket én találtam gyors google kereséssel kb így épülnek fel:
- bevezető ahol valami brutális bűntett van felvázolva
- rövid magyarázat (kb a PR anyag idézése) hogy mi a meta
- nyilatkozat az áldozattól
- nyilatkozat egy pszichológus szakértőtől
- elmélkedés azon, hogy fúú milyen messzire vezet és hogy meg fogja változtatni az életünket a metaverzum és új fajta borzalmakra kell felkészülni -
dabadab
titán
ezt amúgy hogy kell elképzelni? van mindenkinek virtuális nemiszerve amit lóbálhat, vagy mi? ha igen, miért? ha nem, akkor hogy lehet bárkit megerőszakolni?
Ezt a múltkor direkt kikerestem, ez az eredeti cikk.Kb. körbevette az avatarját pár másik és beszólt neki meg körbevették (a teabaggelés szerintem nem működik, ahogy láttam, elég primitív a Venues avatarrendszere), szóval kb. olyasmiről lehet szó, mint amikor CS-ben a vonyító tizenévesek verbális megerőszakolják édesanyádat - ami persze elég megdöbbentő lehet, ha az ember először találkozik vele, de a megerőszakolást baromi messze van.
-
repvez
addikt
Amikor én is olvastam ezt a megerőszakolos dolgot akkor én sem értettem és még most sem.
Amiket eddig láttam még talán lábuk sincs az avataroknak , de ha van is, kizártnak tartom, hogy bármi ilyen sexuális jellegű lenne benne. legalább is most.
A másik, meg , nem hiszem, hogy mindenki más a hulye és csak a csaj normális aki kiakadt . mert sztem senki nem volt fizikálisan a szobájába, hogy eröszakosan a fején tartsa a szemüveget, tehát ha nem tetszik neki vegye le lépjen ki és megvan oldva a dolog.
DE mégha ilyen utalásokat is kapott , akkor is nem hiszem, hogy nem tudja megkülönböztetni, hogy ez egy rajz és ennyire érzékenynek kéne lennie.
Vagy beperli a MGM-et mert erőszakot látott a tom és jerryben is ?Miért van az , hogy a retardált kisebbségnek mindent lehet ?
-
azbest
félisten
a kép alapján legfeljebb pogózni tudnak, csak törzsvendégek vannak
vagy legfeljebb verbálisan hallgatta végig a beszólásokat. Némiképp funkcionálisan internetanalfabétának tűnik a sértett hölgy...
Akció játékokban legalább van lába a játékosoknak és tudnak guggolással teabaggelést csinálni.
A facebook leállás nem lenne egy rossz kísérlet. Kíváncsi lennék, hogy hány helyen vennék észre magukat, hogy olyan célra használják, amire nem kéne. Például iskolás gyerekeknek azon osztogatni feladatokat, szüleiknek információkat.
-
[„Megerőszakoltak” egy nőt a Facebook metaverzumában]
"Csoportos erőszak áldozatává vált a metaverzum nevű digitális világban a felület egyik korai felhasználója – jelentette a Vice. Az eset még tavaly decemberben történt, de csak most került nyilvánosságra egy blogposzt által."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged