- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ahogy haverom mondta még szemléletesebben : Ha valaki szembe jön veled az autópályán, akkor az hülye. Ha ketten vagy hárman jönnek szembe, akkor elgondolkodok miért van ilyen sok hülye? Ha pedig még többen jönnek szembe, akkor hajlamos vagyok azt hinni, hogy én megyek szembe a forgalommal.
#7016 makoss : Persze, hogy beszéltünk vele
Mondtuk neki, hogy Palkonyára ha kell is az optika, a Hősök terét messze kerülje el, mert lesz ott valaki aki tiltakozni fog nagyon
Erre mondta, hogy jó, nem kell a balhé, 2030-ig is maradhat a jelenlegi, úgysincs igény gyorsabb netre. Csak a Telcomp még nem frissítette az oldalt.
"rendszeresen véleményt alkottok rólam" - olvass vissza, egy árva rossz szót nem írtam rád. Még csak nem is tornyoztam vagy ilyesmi. Semmi sértőt nem írtam rádnézve.
De most akkor van miről képet csinálni vagy nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest