- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"harmadrészt meg napi sok száz wattot spórolhatunk vele"
( Nem wattot, hanem Wh-t, wattorat. )
Ezt nemileg ketlem, mert a TV-k fogyasztasa (ugyanolyan beallitasok es azonos technologia mellett) a felulettel egyenesen aranyos, egy 40"-es TV meg masfelszer akkora, mint egy 32"-es, szoval egy 40" -> 32" valtassal a fogyasztas harmadat tudnatok megsporolni es eros ketsegeim vannak azt illetoen, hogy az tenyleg kiadna napi sokszaz Wh-t.
-
Dany007
veterán
Oké oké... Már kezdem érteni.
Mondjuk a fogyasztás résszel lehet nem vagy teljesen tisztában. Nekem a 42 colos Led LG 90 wattot fogyaszt max. A fényerő messze nincs fullon így gondolom mégkevesebbet valamivel.Előtte egy 28 colos szintén LCD monitorom volt - ami HTPC-re kötve tévéként is funkcionált. Na az 82Wattot fogyasztott. Szóval a mai ledes tévék fogyasztása már egyáltalán nem olyan vészes.
Szerintem 42-eset vegyetek, nagyobb élmény. És ha nem nézitek 2,5 méternél közelebbről a tv-t akkor nem is éri meg kisebbet venni. Mármint látványilag. -
Dany007
veterán
Képcsöves tévéket szerintem már nem is lehet kapni.
Vagy csak nehogy eldugott spéci helyeken... Tehát azokat figyelembe venni akkor, mikor átlagos méretről beszélünk hiábavaló is.
Viszont ahogy mondod a 100 centi körüli tévék vannak elterjedőben. Vagy inkább fölötte. Aki most vesz tévét az nem hinném, hogy 80 centi körül választ.
Persze hálóba okés, de én most rendes nappaliba való tévére gondoltam.Az meg, hogy mennyit eszik megint más kérdés. Szerintem hálóba is berakni egy 80 centis TV-t az még talán luxus kategória. De legalábbis az átlagember nemigazán engedheti meg magának, hogy a hálóban is 80 centis tévéje legyen...
De ha mégis akkor ott nehogymár az a 20-30watt fogyasztáskülönbség számítson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest