- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Oké oké... Már kezdem érteni.
Mondjuk a fogyasztás résszel lehet nem vagy teljesen tisztában. Nekem a 42 colos Led LG 90 wattot fogyaszt max. A fényerő messze nincs fullon így gondolom mégkevesebbet valamivel.Előtte egy 28 colos szintén LCD monitorom volt - ami HTPC-re kötve tévéként is funkcionált. Na az 82Wattot fogyasztott. Szóval a mai ledes tévék fogyasztása már egyáltalán nem olyan vészes.
Szerintem 42-eset vegyetek, nagyobb élmény. És ha nem nézitek 2,5 méternél közelebbről a tv-t akkor nem is éri meg kisebbet venni. Mármint látványilag. -
Dany007
veterán
Képcsöves tévéket szerintem már nem is lehet kapni.
Vagy csak nehogy eldugott spéci helyeken... Tehát azokat figyelembe venni akkor, mikor átlagos méretről beszélünk hiábavaló is.
Viszont ahogy mondod a 100 centi körüli tévék vannak elterjedőben. Vagy inkább fölötte. Aki most vesz tévét az nem hinném, hogy 80 centi körül választ.
Persze hálóba okés, de én most rendes nappaliba való tévére gondoltam.Az meg, hogy mennyit eszik megint más kérdés. Szerintem hálóba is berakni egy 80 centis TV-t az még talán luxus kategória. De legalábbis az átlagember nemigazán engedheti meg magának, hogy a hálóban is 80 centis tévéje legyen...
De ha mégis akkor ott nehogymár az a 20-30watt fogyasztáskülönbség számítson.
-
Dany007
veterán
Frankó! Úgyis sokan kívánták itt már a 4k-s monitorokat. Hát itt van.
Persze az ára nem túl baráti, de ha tényleg olyan profi mint mondjuk egy Eizo akkor még jó ára is lehet.
A 32 col egy kisebb TV. Sőt, egy elég pici tévé. Nem rossz az monitornak. De akár filmezésre, játékra is élmény lehet. De nyilván az előnye a munkában mutatkozna meg. Ekkora felbontáson, ekkora monitoron már elférne az ember. Nem lenne szükség két monitorra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest