- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Jól van, jól van, alakulunk...
Persze, egyre jobbak a fogyasztások... De azért elég sokat számít a méret is... Amíg egy jó 32"-es ledes cucc leszabályozva 25-30 wattot kér, addig a 40-42-esek 50-60 wattól felfelé... Napi 14-16 órás működéssel azért ez nem kevés energia (és pénz)... Mondjuk a képcsövesekhez képest az utóbbi is az álom kategória...
Nnnno, befejeztem... Már így is szétoffoltuk a témát...
A legjobbakat! -
vond
MODERÁTOR
Félreértettél...
A fogyasztást olyan szempontból írtam, hogy lehet, hogy valaki emiatt vesz kisebbet (s ezáltal alacsonyabb fogyasztásút), mert gyakorlatilag egész nap használná... Ebből következik, hogy nem hálóba, hanem nappaliba... (Speciel nálunk is fennáll annak a lehetősége, hogy 40-42" helyett 32" lesz majd valamikor a nappaliban, mert egyrészt ekkora is elég lenne, másrészt sokkal olcsóbb, harmadrészt meg napi sok száz wattot spórolhatunk vele.)
A kicsi képcsöves tévéket meg azért említettem meg, mert úgy általánosságban mondtad, hogy a 32" az egy nagyon kicsi TV... Hát szerintem nem... És hidd el, nagyon sokan még egy ekkora LCD-t/plazmát sem engedhetnek meg maguknak...
DEJVID & pincehely: Hát azért a 40-46" FullHD-t (ráadásul TV-ben) nagyon nem viselném el monitorként, ráadásul karnyújtásnyira...
-
vond
MODERÁTOR
Nem tudom, én mondjuk az 51 centis (vagy akár még kisebb) képcsöves TV-ket mondanám kicsinek... Persze most már egyre olcsóbbak a 100+ centis tévék is, de egy átlagos hálószobába, kisebb nappalikba abszolút elég egy 32 inches LCD is... Főleg, hogy ha mondjuk majdnem egész nap megy... Nem mindegy, hogy óránként 30-40 wattot zabál, vagy 60-80-at, vagy mégtöbbet...
Visszatérve a témához:
Játéknál azért elég rendesen költeni kellene a GPU-ra is, hacsak nem nyomja az ember 2x2-es pixelekkel (még úgy is frankó lehet szerintem)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest