- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Köszi, annyit hozzátennék még, h amikor észrevettem h rettenet meleg, volt bsztatva az autó infotainment rendszere kb 2 órán át úgy h közben rajta volt végig a CTEK. Valószínű ez okozhatta? Nyilván ilyenkor az akksiról dolgozik, mert a motor nem járt. Tehát azt az energiát próbálta pótolti a CTEK?
Csak azért kérdezem, mert reggelre (rajta van még mindig, de már átraktam normál autó töltés módba) szerencsére visszahült, és most kb levegőhőmérsékletű. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Van már évek óta egy MXS 5.0 CTEK töltőm, eddig leginkább motor akksikat töltöttem vele, ma viszont autó akksit, méghozzá Recond funkcióval, mert le volt csutkára merülve egy viszonylag friss akku.
Lényeg a lényeg, ma már 2. napja volt rajta a töltő, már az utolsó fázisában világított a LED, de gondoltam mivel nincs használva, rajta hagyom, hadd gondozza. Kíváncsiságból megfogtam és rohadt melegnek éreztem a töltő alját. Rámértem lézeres mérővel, 47-49 fok végig.
Ez normális? Vagy mitől melegedett ez fel ennyire? Most kikapcsoltam a Recond funkciót és autó piktogramos módon hagytam. KÍváncsi leszek, holnap ráfogok megint.Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz
crissprivat #2039 üzenetére
Ah, kösz!
Érdekes, mert a motor akksinál úgy rémlett h 14-15 óra után már világított az utolsó is.mod. Magyarán akkor levehetem, nem?
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Tegnap este 6 fele ráraktam a HR-V-t is a CTEK-re, belőttem az autó piktogrammot és magára hagytam. Reggel 9 fele kiemntem megnézni de akkor még csak a 7. státusz világított, az előbb megnéztem ismét, és továbbra is csak a 7. lámpa zöldell. Mi az oka, h ennyit kell várni a teljes ciklus befejezésére?
-
runner 125
nagyúr
Ok, kösz ismét.
Egyébként ez egy Yuasa 11,6Ah-s zárt akksi, ha két hetente egy hétvégére felrakom rá, az karbantartást tekintve elegendő?
Április elején már úgyis motorozok, szóval onnantól 1-2 hetente kapja a töltést a motorról. -
runner 125
nagyúr
Kösz! ..és az infot is.
Most láttam, h létezik ebből picit többért test and charge funkciós változat is. Az miben nyújt többet, mit takar a teszt funkció?
-
runner 125
nagyúr
válasz
crissprivat #1736 üzenetére
Piros.
Mert van két féle? Nem is tudtam. Mi a különbség?
-
runner 125
nagyúr
Időközben én is beszereztem egy CTEK MXS5-öt, itt találtam legolcsóbban. Korrekt hely, gyors kiszolgálással.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest