Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
"Jövőre asszem már csak Office 2010-zel lehet vizsgázni"
Ezt kötve hiszem, még a 2007 is alig terjedt el az iskoláknak és a 2003 akkor is megmaradt. Ha lesz is egyáltalán a listába jövőre a 2010-es verzió (ami egyáltalán nem biztos), akkor is meghagyják legalább a 2007-et még egy jó pár évig, de szerintem még a 2003-at is. Hányan tanulnak még most is azon, nem fogják kivonni az egyik pillanatról a másikra, sokan megszívnák és nem csak a diákok, sok helyen nincs pénz az új verziókra.
-
Jhonny06
veterán
Nekem is idő volt, amire átszoktam a 2007-re, pedig értek az Office-hoz, ez nem ügyességen múlik, egy csomó dolog máshogy helyezkedik el, teljesen más a kettő. Az egy dolog, hogy megtalálod, csak kérdés, hogy milyen gyorsan. Mert nincs rá sok időd.. főleg ha ezt úgy, hogy még életedben nem láttál 2007-et és hirtelen leültetnek elé, megnézném, hogy Te mit csinálnál. Neten mindenki szájhős, de Te is ledöbbennél. Amúgy nincs mit ezen magyarázni, kért valamit és nem azt kapta, ez szabályellenes.
adam014: Nem HTML-ben kell programozni, hanem az UI-val összedobni a kinézetet, ez egy középszintű érettségi bazz..
Magyarul nem tudta volna megcsinálni jegyzettömbben. A Dreamweaver is teljesen más, mint a Frontpage, vagy a SharePoint, fölösleges ezt taglalni.
-
Jhonny06
veterán
Az Oktatási Hivatalnak kell írni, esetleg az iskola igazgatójával beszélni, bár vele annyira nem jó ötlet, mivel gondolom neki is az lesz az érdeke, hogy ne tudódjon ki, tehát ezt jobb a sulin kívül intézni. Az OH-n belül viszont nem tudom, hogy kit kéne keresni, nem volt még ilyennel dolgom hála Istennek, de ha felhívod őket, valaki biztos tud segíteni, ez így leírva elég súlyos ügynek néz ki.
-
Jhonny06
veterán
Ezt a tanárt szerintem úgy rúgnák ki a picsába, ahogy van. Soroljam, hogy hány előírást szegett meg? Én ezt nagyon nem hagynám annyiban..
Brianiac: Teljesen mindegy, a választott szoftvereknek fenn kell lenniük, ezért van az a választólap, nincs olyan, hogy nem tudják feltenni éppen. Írj az illetékeseknek, főleg mert gondolom nem sikerült annyira fényesen. Ennyi szabályszegés után amúgy is nyertes pozícióban vagy.
-
Jhonny06
veterán
"Az első problémával kb. 8 óra előtt 5 perccel találkoztam"
A vizsga előtt legkésőbb fél órával meg kell jelenni, hogy mindent részletesen el tudjanak mondani, átolvasni a szabályzatot, ellenőrizni a szoftvereket.
A vizsga megkezdése előtt MINDEN szoftvert le kell ellenőrizni, hogy rajta van-e a gépen, amiket kértél (azaz bejelöltél), ha nem, azonnal szólni kell. Ezt már az Office eltérő verziójának észrevételekor jelezned kellett volna, világosan le van írva a tájékoztató lapra, de el is kell, hogy mondják ezeket.
Félig-meddig a Te hibád, mondjuk az a rendszergazda, aki azt mondta, hogy használj más szoftvert.. ilyet nem mondhat. Fel kell lennie telepítve, amit kértél. Szerintem kifogtál egy olyan sulit, ahol szarnak mindenre, mert ezeket nagyon szigorúan be kell tartani, ha ezt az Oktatási Hivatalnak leírnád..
Meg ez, hogy segít a felügyelő, vizsga közben szoftvereket telepítget.. ez normális körülmények között nem történhet meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged