Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, még semmi nem változott, mire kilép Anglia az legalább 2 év.
Megyen!
-
Воланд
titán
válasz CptAdamica #2 üzenetére
És nézted mostanában, hogy hogyan néz ki a font árfolyama? Mert az aztán nem vár két évet...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
bedibazsa
senior tag
Azért váltottam 40 forinttal többért a fontot a Brexit előtti napon, mint most.
-
Matada2.3
veterán
A mai nem a One+ napja.. [link]
Finn the human
-
Z10N
veterán
A hitelintezetek mar leminositettek, a nagy cegek a hq-ket mar athelyezes ala vontak, illetve csak nezd meg a kozeparfolyamot. De segitek 40Ft-t romlott a gbp Ahhoz nem kell kilepni, hogy a penzpiac elmozduljon.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Inkvizitor1
tag
A deviza gyengülése az importot drágítja, az exportot viszont támogatja, úgyhogy keep calm.
The old world is dying, and the new world struggles to be born; now is the time of monsters
-
fornettisuti
veterán
circa £20-al dragul, es nem oszt nem szoroz az eredeti arhoz kepest
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz Inkvizitor1 #8 üzenetére
Per pillanat mit exportál Anglia tömegesen, amit angol fontban számol el?
-
moleculez
veterán
válasz fornettisuti #9 üzenetére
De tényleg, észre sem venni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
doooo
veterán
Hű.. kemény 20 font.. micsoda hírértéke van dolognak.
-
Fejvadi
nagyúr
Megoldják Angolosan.
-
kakuk.tamas
addikt
Te nem olvasol híreket???
Észrevetted, hogy a dollár, és az euró is 10-20 forinttal drágább? Majd akkor se sírj, ha az, amit kizárólag importból tudsz megvenni a boltba, drágább lesz.
Ez mind a Brexit miatt van/lesz. Most perpill nem szabad rendelni külföldről sem. Legalábbis akinek van esze, az most nem teszi.
Álljon be normálisan az árfolyam. És ez nem pár hónap lesz...
(Főleg ha ahogy a hírekben olvasni lehet, más tagországok is lépnek...)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
CptAdamica
veterán
válasz kakuk.tamas #17 üzenetére
Olvasok híreket, csak ezt tartom röhejesnek, hogy mond valaki valamit és egyből zuhan minden és ez most nem csak a brexit-re vonatkozik.
Megyen!
-
törölt tag
válasz CptAdamica #20 üzenetére
Szerintem mi bármit mondhatunk, semmi hatása nem lesz semmire.
-
Inkvizitor1
tag
válasz #06658560 #10 üzenetére
Hát ezt:
https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_the_United_Kingdom#/media/File:2014_United_Kingdom_Products_Export_Treemap.pngNem kell angol fontban elszámolnia, pont ez a lényeg, ha EUR-ért exportál pl: a British Petrol, és a font gyengül, akkor javul a kereskedelmi egyenleg mert nő az export.
The old world is dying, and the new world struggles to be born; now is the time of monsters
-
Mercel
senior tag
A strucc meg a homok és a következmény azért ugye megvan?
A demagógia, kamu nemzetkedés, populizmus és a nettó hazugságok következményeit látjuk szélesvásznú színes szagos verzióban.
(ja és a BrExit-re gondolok természetesen, nem hazai pálya csak mert nálunk is)
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
DithenS
senior tag
Brexit miatt most az arany meg az ezüst megy fel.Se baj majd arannyal fizetünk
-
DithenS
senior tag
válasz CptAdamica #20 üzenetére
Mért ne zuhanna? Láttál már élő devizapáros diagrammot? A gyertyák fől meg le mennek.De sőt ha az investing.com ra rámész látsz egy naptárat,ebben beszédek időpontja van.Ha mondjuk a FED elnöke beszédet mond,hirtelen felmegy az USD árfolyama.Persze nem akkora ugrást kell elképzelni de felmegy.Minden nap van egy rögzített árfolyam,de attól a pénz értéke ingadozik.
-
Johnnyxy27
aktív tag
Ha van "csak" 10 ezer fontod félretéve, akkor is 1 hét alatt buktál kb. félmillió magyar forintot. Semmi nem változott. Az emberek be vannak szarva, cégek vonják ki a pénzüket innen, stb... Az egész EU-t, beleértve a magyar forintot is befolyásolja ez a malőr.
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Drachoo
senior tag
-
Alexx7
csendes tag
válasz Johnnyxy27 #28 üzenetére
Hulye lennék beváltani a 10000 fontom forintra.. Nem csak most hanem bármikor. Amig itt (anglia) ugyanúgy 65p egy kiló kenyér mint eddig engem nem érint ez. Az, hogy otthon joska bácsinak csak 370et adnak a fontjáért a 420 helyett rám megint nem hat. Nekem minek kéne forint? Semminek. =nem kell néznem az árfolyamot. Egy otthoni embernek honnan lenne fontja? Max nyaralásbol oké bukott az 1000 fontján 5000 forintot talán. (Átlag eberekröl beszélek!) szóval mondjuk úgy hogy az emberek 95%a észre sem veszi ezt az egészet a másik 5% meg halálra van rémülve.. ( azt azert tegyük hozza hogy jo par hónapra előre tudta mindenki hogy népszavazás lesz=lehet hogy kilépnek=fel lehetett készülni rá. Jön mindenki a sztorijával hogy van 20000fontja mennyit bukik most.. Miért nem váltotta be a szavazás előtt amig mittudomén 420 volt? Tudta h szavazás lesz, tudta h valoszinűleg le fog esni az árfolyam.. Nem értem.Ez a 20 font is olyan egy mobil árában mintha az a kenyér 65 helyett lenne 85p. Többnek több de ilyen pánikot nem ér
-
kymco
veterán
az mindenesetre üdvözölendő a OnePlus-tól, hogy közel egy héttel az áremelés előtt jelzi: legújabb csúcskészüléke drágulni fog, így van ideje a királyság lakosainak a régi áron való rendelésre
Ez legalább felpörgeti az eladásokat, és ez jelenleg a legolcsóbb marketing akció, mint egy rövid ideig tartó árleszállítás, csak épp ingyen hírveréssel...www.refujvaros.hu
-
redgreg
tag
válasz zsoltnyiri #33 üzenetére
Böngészd
Érdemes megnézni, hogy pl feb 11.-én nagyobbat zuhant mint a brexit utáni napon.34: igen, és? A tőzsde meg köszöni szépen jól van. Az import csökken, az export nő, a világ 5. legnagyobb gazdasága, meg majd kiderül hogy viseli az unión kívüliséget
[ Szerkesztve ]
-
Majd fokozatosan megérzed, ahogy az import termékek árai elkezdenek emelkedni.
(#38) redgreg: nagy eséllyel erősen vissza fog esni annak a piacnak a mérete, miután kilép Skócia, Észak-Írország, és még Ausztrália is a commonwealth-ből.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Johnnyxy27
aktív tag
1000 fonton durván 50 ezer forintot, de ha mondjuk 6 hetet akarsz otthon lenni teljes családdal, két gyerekkel, akkor már nem jössz ki 1000 fontból! Én pont ebbe a helyzetbe vagyok, mert 18-án hétfőn megyünk haza szeptember végéig...az évek tapasztalata álltal tudom, hogy olyan 2000 fontba simán benne lesz a történet...és emiatt vagyok mérges. KI A FENE GONDOLTA, hogy ezek az idióták kiszavazzák az országot??? Akikkel én érintkeztem, azok mind a belépés mellett álltak, a fogadó irodák is győződve róla, hogy benn marad. Igen hülye volt az ember, de attól még igenis befolyással van negatívan a piacra, és ez csak a kezdet!
[ Szerkesztve ]
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen