Brexit: drágul a OnePlus 3

Hirdetés

Sok pozitív tulajdonsága van az eddigi legjobban sikerült OnePlus mobilnak, és ezek közül is kiemelkedik a 3 ára. A OnePlus európai oldalán 125 ezer forintért lehet iderendelni a Snapdragon 820-szal, 6 gigabájt RAM-mal, 64 gigabájtos belső tárolóval és fémköntössel borított csúcsmasinát, míg az Egyesült Királyságban 309 fontért lehet a vásárlóé az 5,5 hüvelykes phablet.

A font dollárhoz viszonyított értékváltozásával magyarázza a OnePlus a brit áremelést
A font dollárhoz viszonyított értékváltozásával magyarázza a OnePlus a brit áremelést [+]

Ez utóbbi azonban már csak pár napig érvényes: a gyártó jelezte, hogy a font értékének zuhanásával a Brexit után nem lehet tartani az eredeti alapárat, július 11-től ezért 329 fontot kell az Egysült Királyság lakóinak kifizetniük, ha a Full HD-s telefont meg akarják kaparintani. Ez a jelenlegi árfolyamon 122 ezer forintnak felel meg. Arról nem érkezett hír, hogy az elmúlt napok eseményei más régiók árazását is befolyásolják-e, az mindenesetre üdvözölendő a OnePlus-tól, hogy közel egy héttel az áremelés előtt jelzi: legújabb csúcskészüléke drágulni fog, így van ideje a királyság lakosainak a régi áron való rendelésre. A tartozékok ára nem változik.

Előzmények

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

  • Lebukott a OnePlus 3?

    A figyelemfelkeltő reklámjairól ismertté vált OnePlus harmadik csúcskészüléke és annak doboza is kiszivároghatott.

  • Super AMOLED kijelzőt kaphat a OnePlus 3

    Egyre több forrásból érkeznek a pletykák az új OnePlus-szal kapcsolatban, szóba került a 6 gigabájt RAM, a gyártó új gyorstöltési technológiája és a Qualcomm Snapdragon 820 is.

Hirdetés