- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
wow, köszönöm a linkeket. A 800x480 már nemsemmi. Az ifónnak se gyenge a képe, de ez lényegesen jobb.
Elég otromba kinézete van a telcsinek, de legalább jó nagy képernyő. Szerintem ez nagyon ott lesz a toppon. Iphonet kiválóan helyzetesíthetné, csak azért egy live próba mindenképp kellene. Jelenleg nincs 140-em telefonra, de majd talán jövőre veszek egy újat.
Iphone nem bírja a dobálást, és az enyém nagyon sokat esett... Szal már van baja...hja, és Ghz-es procija van ? : o Az se semmi... tényleg le vagyok maradva
-
Dany007
veterán
válasz
philoxenia #9 üzenetére
Uuh ez egész kellemes
Nagyobb darab mint az iphone, de sajnos nem vastagabb =/ Pont u.a. Azért sajnos, mert az i is sokszor kicsúszott a kezemből. Nehéz a fogása. Túl keskeny.
Viszont a 4,3-as kijelzőre kíváncsi lennék. Na meg a felbontására. Bár v.színű az is jobb. Most már csak az ára legyen 140 alatt és kész is : )
Amúgy ez most valami új modell? Én a HD 2-nél lemaradtamDe ahogy látom a cikk szept végi, tehát elég frissnek látszik.
Hja, és ami még fontos, hogy multitouch rendszeres. Ami nem mind1, mert egy multi után egy sima érintőre váltani halál és szenvedés
-
Dany007
veterán
Naaa eez egy korrekt megfogalmazás.
Én is nagyjából így látom a helyzetet, és így tapasztaltam.
Akármilyen 'szar' is az iPhone, akármennyien szidják is, a kezelőfelületét annyira meg lehet szokni, hogy sokszor a céges telefonon is másodpercekig a képernyőt nyomkodom, mire rájövök, hogy ez nem az a játék...
Én is egy HTC-t néztem ki magamnak következő telefonnakHogy melyiket, azt még nemtudom.
-
Dany007
veterán
Heh, én annyit mondanék, hogy nálunk van mindkettő. Nekem i. Anyámnak 5800.
Ha már megszoktad az iphone kezelését / kezelhetőségét, akkor inkább mondj le az 5800-ról : ) Én majdnem falhozvertem az első nap, pedig csak anyámnak próbáltam állítgatni.Na, én anno csináltam egy ilyet.
Aztán lehet vitázni kinek mi ér többet... Állítólag sokmindenben többet tud az 5800. Lehet, passz, anyám használja : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest