- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Nekem volt 5800-ám, most 3Gs-em van.
Ami jó az 5800-ban (3Gs-hez képest):
-LED vaku (zseblámpa, buliképek)
-egyszerűbb hack (ami egyben hátrány is, mert instabilabb lesz a szoft)
-multitask (bár Garmin alatt böngészőt nyitni olyan, mint a diavetítés)Ami jó a 3Gs-ben:
-kijelző
-böngésző
-tartozékok: bár 20k volt a gyári In-ear headset, de megérte! Kb.gyufaszál vastagságú, de fele olyan hosszú a mikrofon, ami egyben távirányító, tehát nex, prev, hangerő, tekerés, hanghívás, play/pause mind elérhetők, ellenben a Nokia fél gyufásdoboznyi távirányítóival szemben.
-Oprendszer
-programok
stb
-szoftverfrissítés után tényleg visszapakol mindent, ellenben bármelyik symbianos Nokiámmal (általában a naptárnál megfeküdtek, de ha ott nem, akkor az alkalmazásoknál)Nekem zenelejátszásra kb. egyformán tökéletes mindkettő (bár ITunes sokkal kényelmesebb, mint felmásolni a zenét, majd beolvatatani a memkártyáról a listát). Akku kb hasonló.
Remélem segítettem, ha van kérdésed, szívesen válaszolok. -
<NewL>
addikt
Ha tenyleg de tenylegesen le akarod cserelni az iphonod akkor az utolso esetben se vegyel 5800at. Nem azert mert rossz hanem mert az iphonehoz kepest fenyevekkel le van maradva kezelhetosegben. Ha eladod a szifonof es benezel az aprok koze kb 5K-t kell radobnod egy htc herora,az is kiraly meg meg uj is.
ebben az esetben en 1000% ,hogy ezt tennem,ha nem lenne egeto szukseg a penzre... -
Dany007
veterán
wow, köszönöm a linkeket. A 800x480 már nemsemmi. Az ifónnak se gyenge a képe, de ez lényegesen jobb.
Elég otromba kinézete van a telcsinek, de legalább jó nagy képernyő. Szerintem ez nagyon ott lesz a toppon. Iphonet kiválóan helyzetesíthetné, csak azért egy live próba mindenképp kellene. Jelenleg nincs 140-em telefonra, de majd talán jövőre veszek egy újat.
Iphone nem bírja a dobálást, és az enyém nagyon sokat esett... Szal már van baja...hja, és Ghz-es procija van ? : o Az se semmi... tényleg le vagyok maradva
-
Dany007
veterán
válasz
philoxenia #9 üzenetére
Uuh ez egész kellemes
Nagyobb darab mint az iphone, de sajnos nem vastagabb =/ Pont u.a. Azért sajnos, mert az i is sokszor kicsúszott a kezemből. Nehéz a fogása. Túl keskeny.
Viszont a 4,3-as kijelzőre kíváncsi lennék. Na meg a felbontására. Bár v.színű az is jobb. Most már csak az ára legyen 140 alatt és kész is : )
Amúgy ez most valami új modell? Én a HD 2-nél lemaradtamDe ahogy látom a cikk szept végi, tehát elég frissnek látszik.
Hja, és ami még fontos, hogy multitouch rendszeres. Ami nem mind1, mert egy multi után egy sima érintőre váltani halál és szenvedés
-
Dany007
veterán
Naaa eez egy korrekt megfogalmazás.
Én is nagyjából így látom a helyzetet, és így tapasztaltam.
Akármilyen 'szar' is az iPhone, akármennyien szidják is, a kezelőfelületét annyira meg lehet szokni, hogy sokszor a céges telefonon is másodpercekig a képernyőt nyomkodom, mire rájövök, hogy ez nem az a játék...
Én is egy HTC-t néztem ki magamnak következő telefonnakHogy melyiket, azt még nemtudom.
-
joey04
titán
Mennyire fontos a kezelhetőség?
Ha nagyon, akkor iPhone után minden készüléknél a hajadat fogod tépni.
Ha nem fontos, akkor jöhet más. De 5800... az egy vicc, legalábbis az iphonehoz képest. Egy Hero, vagy HD2 esetleg normális választás lehet, ha nem kell a piacon lévő legjobb böngésző, és a legkényelmesebb szoftver. Mert más dolgokban pl a HD2 már jobb. -
Dany007
veterán
Heh, én annyit mondanék, hogy nálunk van mindkettő. Nekem i. Anyámnak 5800.
Ha már megszoktad az iphone kezelését / kezelhetőségét, akkor inkább mondj le az 5800-ról : ) Én majdnem falhozvertem az első nap, pedig csak anyámnak próbáltam állítgatni.Na, én anno csináltam egy ilyet.
Aztán lehet vitázni kinek mi ér többet... Állítólag sokmindenben többet tud az 5800. Lehet, passz, anyám használja : ) -
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
"Sajnos" nagyon megszoktam a nagyfelbontású kijelzőt az ifónon, ezért igazából Nokiában csak az 5800 meg az N97 az alternatíva. Meg majd az N900, de utóbbi kettő nem reális pénzügyileg
-
[balu]
tag
Ha lenne ájfónom el nem cserélném, főleg nem Nokia 5800-ra, mivel az amikor láttam hihetetlenül lassúnak tűnt (bár lehet, hogy a tulaj hibája).
-
Psychonaut
veterán
Ennyit mondanék:
Viccen kívül: Nokia 5800-ra nem cserélném el (ha lenne), túl sok rosszat hallottam róla. Másra igen.
-
madstunt
addikt
Érdekes sok ifón flémelő mondogatja hogy az milyen gyors
úgylátszik sejtésem igaz és sok nálluk a rózsaszín köd
Az 5800 update után is visszajönnek a beállítások vagy nem?
de a memkarira is lehet őket menteni és akkor is gyorsan visszalehet azokat állítani ...
Nekem természetes hogy 5800-ra le érdemes cserélni az Ifónt. Nah az okosak mindjárt jönnek és megszólnak
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest