Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Nagyon gagyesz...
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Schuler888 #24 üzenetére
Negatív, a BMW-nek van designcége, a Designworks
És jó pár céggel együtt is dolgoznak/tak.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
válasz Luck Dragon #23 üzenetére
A BMW-nek nincs design cege, szemben a porschevel, habar ami a BBnel osszejott nekik a huaweinel nem igazan..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Szóval kapott egy három színű függőleges csíkot és ettől már BMW Edition ? Hát nem Porsche dizájn alkotás mint anno BlackBerry esetében .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tixem
addikt
Ez is széthullik vagy kigyullad 2 év után? mondjuk ez méd in csájna, minőségi termék az ojróper autóipar fényességes csillagához képest
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
BabMester
senior tag
Legalább az új BMW-ket lehet vele kulcs nélkül nyitni-indítani mint az iPhone-okkal? Mert, ha nem, akkor még egy 2 éves iPhone is BMW-bb telefon mint ez..
[ Szerkesztve ]
-
Kawauso
aktív tag
válasz pusszycat #16 üzenetére
Nem rólam van szó. Ha ajánlanám bárkinek a vivo-t vagy az IQOO-t, és az illető természetesnek venné, hogy van benne, ezért rá sem kérdezne, megrendeli, majd a beüzemelésnél kibukik, hogy neki bizony magyar menüvel kellett volna, akkor vajon kin csattan az ostor? Feltehetőleg rajtam, aki elfelejtette mondani, hogy ja, nincs magyar nyelv benne, tanuljon meg angolul vagy a válaszható szép nyelvek egyikén.
[ Szerkesztve ]
-
Azért van a vigyori smiley mert csak vicceltem, de ha tudsz angolul akkor meg én nem értem miért hiányzik neked a magyar nyelv belőle.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Az angol-al mi bajod? Ilyennel nem is égetném magam.
Azt szeretem az iq00-ban, h nem aprózza el, keményen odarakja magát, nem szar*kodik mint a Nokia ilyen kis 1bites SoC-kal. Példát vehetnének az iq00-ról.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Kawauso
aktív tag
Ha már a vivo almárkájáról van szó, nem tudja esetleg valaki, hogy az eMag-on lévő vivo készülékekben elérhető-e a magyar nyelv? (Y11S, Y20S, V21, Y70, Y72, X60 Pro)
Nézegettem már IQOO mobilokat külföldről, ott például nem írta a magyart a támogatott nyelvekhez.
-
bigrock
addikt
Indexlámpa lesz rajta ?
-
L3zl13
nagyúr
válasz SkyLine3000 #1 üzenetére
Olyat nem kaphat, olyan nincs az i sorozatban. (i3,i8, iQOO)
Aki hülye, haljon meg!
-
eldiablo
addikt
válasz Schuler888 #7 üzenetére
Tényleg. Na az nagyon ripacs.
-
-
eldiablo
addikt
Peidig jellemzően az 1.6-1.8i amin virítani szokott mindenhonnan az M Badge. Meg a 320d-n persze.
-
Schuler888
senior tag
Hm... tehat az uj e5 LTPO is SAMOLED.... vmiert azt hittem az LTPO egy mas technologia, aztan rajottem hogy kevertem az IGZO-val... de ennek az LTPO-nak utana nezek mert ebben lemaradtam
BMW....hat nem egy jo omen, szervizigeny es kigyulladas en nem vallalnam be, inkabb a karbon
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
elfelejtette
veterán
Snapdragon 808-ra gondolsz? Az volt 6 hengeres...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Navaren
aktív tag
-
SkyLine3000
addikt
Ha nem sorhatot kap a BMW-s változat, nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest