BMW-s változatot is kap az iQOO 8

Hivatalos megerősítést nyert, hogy Snapdragon 888 Plus lesz a mobilban, bekerül a 120 wattos gyorstöltés és az 1440p-s kijelző is.

Itthon viszonylag ritkán lehet találkozni az iQOO márkával, de ahogy az Oppo, a OnePlus, a Realme és a Vivo európai térhódítását látjuk, valószínű, hogy rövidesen ezt a nevet is meg kell majd tanuljuk. Az egyébként Vivo alá sorolt márka komoly csúcsmodellel készül, erről árulkodik az 1-120 Hz közötti adaptív képfrissítésű Samsung E5 AMOLED kijelzőpanelje 1440p-s felbontással, továbbá a hivatalosan megerősített 120 wattos vezetékes töltés és a friss Snapdragon 888+ csúcslapka, ami egyelőre még egyetlen elérhető okosmobilba sem került bele.


[+]

A gyártó egyébként a BMW-vel, azon belül is a legsportosabb modellekért felelős M Motorsport divízióval együttműködve készít egy kék-lila-piros csíkkal ellátott hátlappal készített változatot, aminek nagy hagyománya van a bajor márkánál, de jön egy karbonhátlapos változat is, amiről egyelőre még nem tudjuk, hogy mennyi köze lesz valódi szénszálhoz. Az iQOO 8 mindenesetre augusztus 17-én érkezik, és aki nem csak autóban, de mobilban is szereti a sebességet, annak jó hír lehet, hogy az UFS 3.1-es tároló és az LPDDR5 RAM híre is megerősített gyártói oldalról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Előzmények

Hirdetés