- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Keszthelyre jártam a Georgikonra. 6 évig voltam deák, de az órára járás és a tanulás sosem volt az erősségem. Ebben valószínűleg az is közrejátszott, hogy nem nagyon érdekelt az amit tanítottak.
szerk: A programozás pl jobban érdekelt. Az tényleg olyan dolog volt ami lekötött.
-
Huma
addikt
Nem végeztem el az egyetemet, de ha elvégeztem volna sem mentem volna vele sokra. Akiket ismerek és a szakmájukban dolgoznak sem nagyon keresnek többet nálam. Agrármérnöknek tanultam amúgy. Ötéves képzésben.
szerk: Van három másik iskolám amit el is elvégeztem, mégsem szagoltam még soha a közelükbe. Kertész, PLC programozó, parképítő technikus.
-
Huma
addikt
-
FehérHolló
veterán
nálunk a felkészültségtől függetlenül ez 90-10 volt a sikertelenség javára. de a bizonyításod meghallgatnám/elolvasnám.
u.i.: 95%-os diffegyenlet és komplex analízis vizsgát írtam, azt szóbelizhettem a kettesért, amit hibátlanul átvészelve meg is adták az említett jegyet.
u.i.2: mesteren nekem lett a harmadik legjobb a felsőbb matek vizsgám a 350 fős évfolyamon, 1 ponttal maradtam le a hármasról.
szerk: minek írom át ötször?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged