Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Keszthelyre jártam a Georgikonra. 6 évig voltam deák, de az órára járás és a tanulás sosem volt az erősségem. Ebben valószínűleg az is közrejátszott, hogy nem nagyon érdekelt az amit tanítottak.
szerk: A programozás pl jobban érdekelt. Az tényleg olyan dolog volt ami lekötött.
-
Huma
addikt
Nem végeztem el az egyetemet, de ha elvégeztem volna sem mentem volna vele sokra. Akiket ismerek és a szakmájukban dolgoznak sem nagyon keresnek többet nálam. Agrármérnöknek tanultam amúgy. Ötéves képzésben.
szerk: Van három másik iskolám amit el is elvégeztem, mégsem szagoltam még soha a közelükbe. Kertész, PLC programozó, parképítő technikus.
-
Huma
addikt
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #8 üzenetére
messze nem emlékszem már rá... 10 éve volt
valahonnan onnan jött az alapötlet, hogy van valami olyan tétel, hogy ha a kimenetelek száma (?) végtelen, akkor az esemény valószínűségi eloszlása binomiális lesz... azt hiszem... és innen vezettem le, hogy ezért meg azért meg amazért ez pont úgy jön ki, hogy 50-50%, mint a viccben... de tényleg rég volt már
-
blokad
senior tag
válasz
FehérHolló #8 üzenetére
Egyáltalán miért teszed offba? Jöhet nyugodtan, témába vág, egyébként most sikerült sajnos, szóval a nyaram análisan telt, a lényeg, hogy most sikerült.
-
FehérHolló
veterán
nálunk a felkészültségtől függetlenül ez 90-10 volt a sikertelenség javára. de a bizonyításod meghallgatnám/elolvasnám.
u.i.: 95%-os diffegyenlet és komplex analízis vizsgát írtam, azt szóbelizhettem a kettesért, amit hibátlanul átvészelve meg is adták az említett jegyet.
u.i.2: mesteren nekem lett a harmadik legjobb a felsőbb matek vizsgám a 350 fős évfolyamon, 1 ponttal maradtam le a hármasról.
szerk: minek írom át ötször?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #6 üzenetére
erről a megszámlálhatóan végtelen történetről van egy édes sztorim, amikor ezzel meg a nemtudommilyen valszám tétellel bizonyítottam, hogy egy ZH kimenetele a felkészüléstől függetlenül 50-50%-ban esélyes arra, hogy sikeres, illetve hogy nem
az akkori valszám gurunk nem igazán tudott belekötni
-
total90
veterán
Csak matek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest