Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na, a matekban igazad van. En arra nem jartam be, de utolag sajnalom (foleg az A3-at).
Psycho: szerintem egyenfuggo, kinek milyen a tanulasi stilusa. En csak annyit mondtam, hogy a BME-VIK sem az az extrem nehez szak, tekintve hogy valojaban el lehetne vegezni feleannyi ido alatt is, ha tenyleg 100%-os erobedobassal tolna az ember, napi 8 oraban (ugyanakkor teny, hogy az egyetem pont tanulni tanit meg, es az elso egy-ket evben az ember meg nem annyira tudja, hogy hogy is kell azt).
A fizika volt a kedvenc targyaim egyike, ha valaki nem kedveli, akkor az lehet, hogy szivatos, csak en nagyon szerettem.Hm, igazabol meg azt akarom mondani, hogy az alapkepzeses targyakat erdemes komolyan venni. En ezt elrontottam kicsit, bar nem buktam semmibol sem, de csomo dolgot nem tanultam meg / nem emlekszem ra, es ha megtanultam volna, akkor utolag tobb lehetosegem lett volna. Pl. a matek A2/A3-at nagyon erdemes jol tudni, mert az fog segiteni meno dolgokat csinalni szakiranyon. A masik fontos a programozas, az meg sokat szamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen routert?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest