- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na, a matekban igazad van. En arra nem jartam be, de utolag sajnalom (foleg az A3-at).
Psycho: szerintem egyenfuggo, kinek milyen a tanulasi stilusa. En csak annyit mondtam, hogy a BME-VIK sem az az extrem nehez szak, tekintve hogy valojaban el lehetne vegezni feleannyi ido alatt is, ha tenyleg 100%-os erobedobassal tolna az ember, napi 8 oraban (ugyanakkor teny, hogy az egyetem pont tanulni tanit meg, es az elso egy-ket evben az ember meg nem annyira tudja, hogy hogy is kell azt).
A fizika volt a kedvenc targyaim egyike, ha valaki nem kedveli, akkor az lehet, hogy szivatos, csak en nagyon szerettem.Hm, igazabol meg azt akarom mondani, hogy az alapkepzeses targyakat erdemes komolyan venni. En ezt elrontottam kicsit, bar nem buktam semmibol sem, de csomo dolgot nem tanultam meg / nem emlekszem ra, es ha megtanultam volna, akkor utolag tobb lehetosegem lett volna. Pl. a matek A2/A3-at nagyon erdemes jol tudni, mert az fog segiteni meno dolgokat csinalni szakiranyon. A masik fontos a programozas, az meg sokat szamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest