Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Csóringer guildesek, megkapták kicsit feltápolva az "összes" bosst.
-
tildy
nagyúr
Koreaiak jól tolják, Jumbo Starcraft 2 festéssel, omg:
Wolverine: jól tolod, a barbecues beszólásodon behaltam -
tildy
nagyúr
-
wikings2
őstag
Hát ez már siralmas....nem értem mire fel ez az egész ekörül a 2 játék körül, mikor kb a fél világ Diablo mániás és szerintem ha nem is többen, de hasonlóan sokan várják a 3 at mint ahogy az SC2 várták.
IDŐŐŐŐŐPONTOT AKARUNK!.
De mondjuk már letettem róla, am se fognak semmit sem mondani Blizzconon, max azt hogy i7 lesz a minium system req... -
Teszla_
senior tag
Én 2012 előtt nem is vártam a Dio3-at, de azért mondhatnának valamit, hogy körülbelül mikorra várjuk. Egy dátum nekem már többet érne, mint ezer kép és gameplay video.
-
megint én
őstag
Na jó, hát ez vicc...
Diablo3at akarooookkk!!!
-
Jander
senior tag
Egy régi hangfájl jutott eszembe amit imádtam, a Worms angol hangjaiból:
"Booooring!"
-
CsiguszMaxim
senior tag
"ha nem lesz megjelenési dátum, akkor diablo3 szempontból az egész teljesen érdektelen"
Ennyi. Valami legyen most már. Mondjanak valami reálisnak tűnő dátumot és majd legfeljebb bejelentik, hogy csúsznak kicsit de ez a nagy fátyolos köd egyre zavaróbb. Jó lenne valahova odadöfni a nagy piros X-et a naptárban.
-
Ősember
őstag
ha nem lesz megjelenési dátum, akkor diablo3 szempontból az egész teljesen érdektelen
-
mephi666
nagyúr
ó, hogy mennyit fog ezeknek a drága anyukája csuklani
szerintem előbb jön ki a maradék 2 sc2 kampány meg valami wow-os cucc, mint a diablo3
de még a duke4ever is... ez pedig nagy szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged