- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Azért világit a szeme, mert izzik a dühtől!
Egyébként valóban jó kérdés, ezt énis megfogalmaztam már magamban.
Véleményem: ez az 5. kaszt mindenképp érdekes. Ahogy a videót néztem néhol elkapott a vágy, hogy én most nem a jobb oldali, hanem a bal oldali szörnyet ölném, már-már annyira beleéltem magam, hogy el tudnám képzelni, ahogy a demon hunterrel tolom. Pedig nem szeretem annyira a vegyes, kevert kasztokat. De ahogy ezt elnéztem, egyből levettem a lényegét: mindig távol tartja magától az ellenséget, ugrálgat is, az időzítés és a cooldown figyelése biztosan meghatározó nehezebb csatákban. Meg ha jól láttam egyik skillével "linkeli" vagyis összeláncolja a szörnyeket, hogy osztott sebzést mérjen rájuk, érdekes kombó lehet a területivel. Ez a kis gameplay szvsz tökéletes volt arra, hogy szemléltesse az új class harcmodorát, stilusát. Engem mondjuk nem győzött meg, hogy demon huntert inditsak majd, de mint mondtam, én alapból nem csipázom annyira a keverékeket.
Amúgy nagyon tetszenek a szörnyek kidolgozottsága, a dinamikus mozgás,a skillek, spellek, valahogy az egész olyan élő... Már alig várom, hogy fullhd-ben kipróbálhassam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Facebook és Messenger
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest