- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GSMArena foto tesztjei egyáltalán nem mérvadóak szerintem, mert a sötétzaj valahogy sosem érvényesül rajtuk. Ráadásul az automatika olyan hosszú záridővel dolgozik, amilyennel akar. Ezenkívül a teszteken nem szerepel az, hogy a fókuszon kívüli részeken hogy dolgozik a zajszűrés, stb.
"Since cameras are optimized to shoot real-life scenes and not charts, the GSMArena Photo Compare Tool isn't good for comparing exposure accuracy and dynamic range (printed black and white does not compare to a bright light source and a dark shadow).
All camera samples are taken at the lowest ISO for the cameraphone (where such setting is available) and we pick the published sample as a best pick from at least 10 test shots we take of each poster."
forrás: Photo Quality Comparison @ gsmarena.com
Persze, én is várom a valós teszteket, de nem a GSM arénásokat.
-
A pixelek méretei miatt elvileg lehetne sokkal zajmentesebb képe bármely más mobil kameránál.
Csak a HTC is ugyanott nézte be az egészet, ahol a foveon annak idején: az egymás felett lévő nagyobb képpontok között is van áthallás, és majdnem ugyanúgy zavarják egymást, mintha egymás mellett lennének. Így csak kicsit kevesebb a sötétzaj, de cserében szőrösebb a kép, és a színek is elmásznak. -
Egyértelmű, hogy normális fényviszonyok esetén kaksi ez a kamera, de sötétben tehet szert némi előnyre a többi mobil-kamerához képest zaj tekintetében. Ugye nem csak nagyobbak a pixelek, hanem van mechanikus stabilizálás is. Kb. Nokia L920 szint hozható zajban, de másban szerintem nem.
-
"a HTC One X+, One X, One S és Butterfly tulajdonosok is belekóstolhatnak majd a Sense 5 felületbe, ám a hardveres képességek miatt némi limitációra azért számítani kell."
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mik ezek a hardveres problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest