Hirdetés

Blinkfeed és ultrapixeles kamera a jövőbeli középkategóriás HTC telefonokban is

Úgy tűnik, hogy a HTC a középkategóriás eszközöket kedvelő felhasználókra is gondol, ugyanis néhány olyan szolgáltatást is megkapnak majd a jövőbeli modellek, amiket a HTC One-ban ismerhettünk meg. Phil Roberson, a HTC Anglia és Írország vezetője kijelentette, hogy a Blinkfeed és az ultrapixeles kamera annyi telefon számára lesz elérhető, amennyinek csak lehetséges. Mint mondta, "ahol a technológia rendelkezésünkre áll, ott azt fel is fogjuk használni, hogy a felhasználói élményt gazdagítsuk ezzel." Ez egyébként mindenképpen jó hír azok számára, akik az említett szolgáltatásokat megkedvelték a One-ban, ám nem tudnak, vagy nem szándékoznak sok pénzt kiadni egy telefonért. A témához kapcsolódik egyébként az a hír is, hogy a HTC One X+, One X, One S és Butterfly tulajdonosok is belekóstolhatnak majd a Sense 5 felületbe, ám a hardveres képességek miatt némi limitációra azért számítani kell. A HTC tehát jó úton halad, reméljük nem kell majd sokat várni az újabb modellek érkezésére, vagy a régebbiek frissítésére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Heteket késik a HTC One

    Az Egyesült Királyságban is csak a hónap végén tudja teljesíteni az előrendeléseket a tajvani gyártó.

  • Optikai zoom karcsú készülékekbe

    Speciális trükkök, tükrök, prizmák és három képérzékelő bevetésével szeretné optikai nagyítással felvértezni készülékeit az Apple.

  • Készül az új HTC Butterfly

    A One mellett rövidesen egy nagyobb méretű Full HD kijelzővel ellátott HTC csúcsmodell leleplezésére is számítani lehet.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Előzmények

Hirdetés