- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Minden helyen kell elerhetonek lenni olcso es dragabb cuccoknak is. Hogy miert, az egyszeru... Ha bemegy olyasvalaki vasarolni, aki megveheti akar rendszeresen is a dragabb cuccokat, annak elerheto kell, hogy legyen. Elerheto kell, hogy legyen, mert o tobb penzt hagy ott ez miatt, mint a tobbseg. Szoval az uzletnek fontosabb egy ilyen, mint 10 masik vasarlo, aki nem tudja megengedni. Marketingszarsag ez egesz, de igy mukodik a vilag.
Ezzel az erovel ne legyen pl. Vertu uzlet Budapesten, mert 1% engedheti meg csak maganak? De kell, hogy legyen, hogy az egy szazalek elgedett legyen es ha elegedett vasarol meg... -
Blindmouse
senior tag
Azért nincs igazad, mert vettem már kaviárt a Tesco-ban. Nem értem legalább választási lehetőségként miért ne lehetne ott egy 3-4-5000 forintos trappista sajt, amit a nevéhez méltóan trappista szerzetesek csinálnak (igen, amit linkeltem az hogy trappista az egy védett márka), mert ez is csak annyiba kerül.
-
Szakbarbár
aktív tag
Szeretem a sajtokat, de én is húzom a számat amikor egy 10 dekás szeletért elkérnek 600-700 forintot. Az olcsó kategória meg inkább hasonlít a radírra, mint sajtra.
Se íze, se illata, vágni sem lehet normálisan. De tény, hogy sokan csak azt tudják megfizetni. Vagy azt sem. Én is inkább ritkábban eszek, de akkor jó minőségűt választok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest