- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
"A Blaupunkt tényleg német"?
Vagy 7-8 éve kínai kézbe került márkanév, semmi több... -
Vegha
senior tag
Én is épp ezt akartam írni; ez oltári nagy, fájóan nagy hiányossága a teszt bevezetőjének. Ahogy a Grundig is hasonló sorsra jutott ha jól emlékszem.
Így valójában az ismert márkanév hátán próbál felkapaszkodni vmi távol keleti gyártó az egyébként is eléggé dinamikus mobilpiacra. -
jeni
félisten
+1
Én nem értem a csávót vagyis a AliceWake ,ha valaki ír egy cikket és nem nézz utána egyes dolgoknak akkor ne is lepődjön meg a reagálásokon!
Több nagyobb nívós német cégek is erre a sorsra jutottak és a Kínaiak annak a neveikkel akarnak hírnevet szerezni!
A Blaupunkt tényleg német, 1923-ban alapították és minimum egy darab autórádiót már mindenki látott ezzel a márkanévvel, a minőséggel pedig akadtak kisebb-nagyobb problémák.
Miért csak az autórádiót említtette meg? Sok terméket gyártott és gyártatott! Én még egyetlen Kínai időszak előtti selejttel még nem találkoztam,de még hibás cuccal sem aminek a neve Blaupunkt volt!
Mai felhozatal ezen a név alatt mint gagyi cuccok,az is igaz,hogy legalább mi tudnánk ilyeneket gyártani,de sajnos ezt a színvonalat sem tudjuk produkálni.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
A Blaupunkt 2015 végén csődbe jutott...
Csak a névhasználati jogot adták el.... Ennyi maradt belőle.
Állítólag átszervezték, kiszervezték... Nulla bizalom maradt.. Esetleg még audiotechnikában nem hullottak szét
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Egyáltalán nem vagyunk meglepve
Kicsit javítottam a központozáson, hogy világos legyen: a termékoldalon hangoztatott szlogent boncolgattuk, ami manapság már alig fedi a valóságot. Nem az autórádiókkal volt gond, hanem a jelenlegi mobilkínálattal.
A Blaupunkt márkanevet viszont senki nem vásárolta meg. A cég továbbra is német illetőségű, az egyes termékek és termékcsoportok gyártását szervezték ki. Utolsó bekezdés.
Non omnis moriar.
-
jeni
félisten
Amúgy a Blaupunkt a kis gyártók kategóriájába tartozik és marad is örökké azon a szinten.
Onnan felfelé sosem fog menni,vagy megmarad a mostani betöltött mobilpiaci szerepében vagy eltűnik végleg. Kétlem,hogy azon a néven bármely nagy cég által felvásárolva a kicsi gyártót majdan csúcs vagy középkategóriás mobilt hozna ki későbbiek folyamán.[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Én gyerekként imádtam a Blapunktot. Sonyval egy ligában volt a lelkemben. Nagyon jó minőségű cuccai voltak és tartósak.
Tegyük már rendbe a Blapunkt nevet. Hogy a fenébe lett ilyen gagyi dolgai a Blapunktnak? Hová lett a minőség és mi a köze Kínának ehhez? Ha tudja vki igazságot, szívesen olvasom. Köszönöm.
-
Emericus Max
tag
Ez a Blaupunkt már köszönő viszonyban sincs a régi megbízható márkával. Erősen kerülendő, akármennyit is kérnek érte. Pár éve vettem Tesco-ban 50"-os Blaupunkt LCD tévét, az ár korrekt volt a TV képe sem volt rossz (a hang szörnyű, de soundbase-t használok, tehát az nem volt gond). Majd 2 hónap után lehalt a TV teljesen.
Garis volt, tehát visszavittem. Tesco-ban átvették és közölték, hogy egy Szellemkép Bt. (lehetett volna faszahang kft. is ) nevű cég végzi a javításokat. Kb. 1 hónapig csücsültek rajta, majd közölték, hogy javíthatatlan. Mindezt 2 hónapnyi használat után. Levásárolhattam az árát, vettem is egy Samsung-ot helyette ráfizetéssel. A Samsung azóta is frankón működik (már kb. 4 éve).
Szóval soha többet ezt a gagyi szart.
Mint ahogy egy másik topic-ban írtam is (azt hiszem a Sharp-ról volt szó ott), én törvénnyel tiltanám, hogy régi jól bevált márkanevet csakúgy meg lehessen venni és a név keltette bizalommal visszaélve mindenféle hulladékkal átverni a vásárlókat. Tudom sokan megköveznek majd, de én a HMD Global-nak se engedtem volna a Nokia név lejáratását. Ha olyan jó valaki, akkor alapozza meg a saját márkanevét.
Szerencsére ez a Blaupunkt telefon annyira gagyi, hogy itt már a névvel se lehet átverni senkit. Csak mazochisták vennék meg. Ez a termék nem adja el saját magát az biztos. Csak a Földet szennyezik a tevékenységükkel. -
bollokcs80
Korrektor
válasz Emericus Max #10 üzenetére
+1
Pár éve Bognak volt egy AKAI tesztje, az a készülék olyan szinten volt gagyi, hogy az egész Mobilaréna közösség sírva röhögött rajta. Mint kiderült, ott is csak a név volt azonos, semmi köze nem volt már a nagy nevű és egykor legendás hifiket gyártó céghez.....
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Emericus Max
tag
válasz bollokcs80 #11 üzenetére
Igen, szerintem ez a vásárlók nettó átverése. És igen működik, addig amíg valaki megveszi az első ilyet és utána soha többet. Ha szerencséd van, akkor legalább a pénzed visszakapod, de sok esetben szerintem a szervíz háttér sem adott és ez a csalást is teljessé teszi.
Szóval nem, betiltanám ezt. -
jeni
félisten
válasz Emericus Max #12 üzenetére
A Blaupunkt mobilnak van magyarországi hivatalos szervize.
Pest megyében található.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Emericus Max #14 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
Amugy a Sharp-rol van valami tapasztalati info ? Ugy emlekszem, hogy a Foxconn vasarolta meg, de csak bizonyos reszlegeit, bizonyos termekekre kapta meg a nevhasznalati jogot. Par eve volt valami ipari pletyka egy csilli-villi kijelzos telefonrol (nem talalom a nevet), illetve most novemberben bejarta az egesz vilagot a vilag elso dupla notch-os telefonjaval, ami egyetlen, de annal nagyobb ritkasag szamba meno tulajdonsagaval azonnal belopta magat a szivembe: igazi kompakt meretu telefon (kisebb mint 135 mm). Januarra igertek a megjelenest es mindossze indiai disztribuciorol van info (gondolom eBayen barmi elerheto), de november ota siri csend. Pedig ezekben az '5-5.5"-os kompaktok" idokben nagyon ritka az ilyen versenyzo. Komolyan beruhaznek egy ilyenbe !
Aquos R2 Compact a neve. -
Istvan213
csendes tag
Árulja már el valaki, hogy miért kell ilyen érdektelen mobilokat tesztelni?! Szerintem nem lenne nehéz sokkal potensebb modelleket találni, amire nagyobb lenne az érdeklődés is. Szerintem az oldal olvasói között nem nagyon található olyan aki ezt megvenné, az ilyen telefon a jóval kevésbé tudatos vásárlóknak lehet opció, aki csak leveszi a polcról, vagy a szolgáltatónál kapja fillérekért.
-
Istvan213
csendes tag
-
Istvan213
csendes tag
Tökéletesen egyetértek! Nem is értem mit keres ez a mobil ezen az oldalon?! Meg a hasonló hulladékok.
-
Istvan213
csendes tag
válasz Juhaszatti #22 üzenetére
Csak azért írni egy cikket hogy tudjuk milyen szar és mennyi más jobb mobil van tőle ezen az árszinten? Ez most komoly? Annyi más érdekesebb mobil van a piacon, még ezen az árszinten is, miért nem azokkal foglalkoznak? Nem lehetne közönségszavazatot tartani hogy melyek lennének azok a modellek amikre sokan lennének kíváncsiak és csak azokat tesztelni, nem az ennyire érdektelen modelleket?
-
Istvan213
csendes tag
válasz bollokcs80 #11 üzenetére
Én az ilyen tesztek után gyanakszom szponzorációra, de aztán rögtön lehurrognak! De nem tudtam másra gondolni.
-
ates
aktív tag
válasz Istvan213 #24 üzenetére
Ha csak egy embert elbizonytalanít a teszt elolvasása a telefon megvásárlása előtt már megérte. Bízzunk abban, hogy egyre több a tudatos vásárló, aki mielőtt kiad 50ezret utána olvas, hogy mit is vesz. Két évet biztos pörögni fog a Tesco katalógusban. Fogd fel ezt egy missziónak az MA részéről Engedd el, nem te vagy a célközőnség. Különben is fele ennyiért BF-ben még jó vétel is lehet a nagyik úgyse sietnek sehová.
-
AttilaSs7
újonc
😑😑😑😑😑
S8 , note9
-
dualcore
őstag
Ha már német "minőség"- ről van szó, jajj de sajnálom a Siemens mobilok megszűnését.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Istvan213 #20 üzenetére
A tesztek soha sem szponzorált tartalmak. Azok a blogok. Ez 15 éve így van, ez nem az idétlen youtuber-influencerek világa.
Egyrészt ez a teszt már készen volt egy ideje, most raktuk ki, mert az "időt" meg a "kapacitást" lekötötte egy MWC-nek nevezett kis összejövetel, bocs, hogy azzal foglalkoztunk.
És egyébként most épp nem is nagyon volt más termék tesztre, hétfőre viszont készül az S10.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Istvan213
csendes tag
Köszi! És várhatók majd élhetőbb modellek is? Gondolok itt a közép kategóriára, az ár/érték viszonylatban jó mobilokra? Mert szerintem a legtöbb ember ezeket a mobilokat keresi nem a két végletet. És az a javaslatom nem életképes, hogy lehessen szavazni hogy milyen mobilokat szeretnénk látni a tesztekben?
-
South Velen
addikt
Oh igen! Kedvenc márkám volt a 2000-es évek elején... mondjuk akkor még minden mobil más volt valamilyen szinten, most mind egyforma, csak minőségben van különbség lényegében....értsünk ezalatt kidolgozást, sebességet, kijelző- vagy kameraminőséget. Ezeken túl úgy érzem, mind egyforma.
C55 kedvenc mobilom ever Persze S55-re vágytam akkoriban de az nem jött össze.
[ Szerkesztve ]
-
rajd
tag
Nos ha hiszitek ha nem, ilyen mobil nincsen!
Azaz van, de senki ne higgye hogy ezzel egy percet is foglalkozott valaki aki Blaupunkt, hogy milyen legyen, hogy nézzen ki, vagy hogy valaki is tegyen rá gyári felületet. Ez a telefon az, amit valahol a dzsungel közepén legyártanak nagy mennyiségben, és az aktuális "megrendelő" logóját / márkáját nyomják rá. Tudom, volt ilyen telefonom. Konkrétan ez. Az mondjuk tavaly volt ugyan, és épp LeEco-nak hívták, na bumm. KáBé mintha a Starbucks kávét elkezdeném áruni hogy az én termékem, mert még a nevem is rajta van Amúgy pont a kevésbé járatos leendő ügyfelek megóvása érdekében nem lenne hülyeség egy kiimondottan a vállalhatatlan, gagyi mobiloknak is nyitni egy oldalt, szerintem volna hozzá alapanyag -
dualcore
őstag
válasz South Velen #34 üzenetére
Uhhh én sorolhatnám, kb 40 Siemens mobilom volt, egyedül az Sx1 ért sajnáltam a pénz akkor, többi szinte mind volt, de a legjobban az ME 45 volt ami sokáig meg volt. Már akkor világelső volt a technikában.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Istvan213 #33 üzenetére
Amit csak tudunk, azt teszteljük. A kezdetektől fogva ez volt a cél.
Tény, hogy nem tudunk minden kínai izébizét összeszedni, meg olyan rétegcuccokat sem, mint a Planet Gemini, de azért a magyar piacon elérhető terméket zömét kipróbáljuk.
Persze van olyan, amihez nem jutunk hozzá (Pixel3), vagy esetleg elkerüli a figyelmünket, vagy éppenséggel a forgalmazó direkt nem küldi, mert retteg, de azért elég jól lefedjük a hazai kínálatot. Biztosan jobban, mint akárki más - mert nincs itthon akárki más, aki tesztekre specializálódna.
Éppen ezért a szavazásnak sincs értelme. Mert úgy sem változtatna semmin.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
mcs
veterán
Szana szét lett alázva a Blaupunkt régi jó hírneve. Az audio cuccaik sem színvonalasak már, legyen szó mikro hifiről vagy bluetooth hangszóróról.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ipari hulladék egy Ft-ot nem ér.
#40) Graphics : NEm gyűlne a hsz. Biztos gyorsan akar őstaggá válni
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Régen brutál jó cuccokat csinált a Blaupunkt, mint pl az RTV 925 SVHS (Panasonic NV-FS88) videómagnó is, ami akkor (mikor vettük a 90-es évek elején) a csúcs volt. A vinyleket (is) ezzel a videóval vhs szalagra rögzítettük, mert a minőség elképesztő lett/maradt. kép
Ma meg egy silány akármi lett belőle, amit csak a neve ad el...még.
[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
-
senior tag
erdekes iras, erdekes telefon.
tobb mint valoszuni ezzel a specifikacioval nem fog elterjedni.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Saccco
nagyúr
Ez egy ZS. A Blaupunkt márkanév belőlem visszatetszést vált ki.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Shooder
kezdő
Én sem mai kokas vagyok.
Emlékszem a fénykorában mekkora respektje volt a Blaupunkt autós
hifi cuccainak.
És nem m olyan régen vettem egy SL 04 -et.Használtam 4 hónapig.
Tudtam hogy szitázott Blaupunkt.
Teljesen korrekt volt az mtk 6580 ellenére.
Tudtam mire képes és annak megfelelően használtam
Adtak hozzá szilikon tokot+fülest ,kb 2000 Ft értékben,a teljes ára 15900 volt.
Ez a mostani tx olyan mintha a Vernee M 5-ösömet újra csomagolták volna egy nagyobb
felbontású de gyengébb minőségű kijelzővel -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem, ezt a németek gyártották, kis különbségek is vannak, de a belseje az teljesen panasonic.
Ráadásul még drágább is volt, igaz fillérekkel, ha jól emlékszem 9.99 márkával. Érdekesség, hogy a Blau lenyíló, majd felemelkedő és záródó konzolja, gombnyomásra motor végezte volt, míg a panasonic-nál ezt kézzel kellett visszahajtani.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
A Blaupunkt RTV-965 esetében már nem éreztem motorikus dolgot az előlappal kapcsolatban,azaz a Panasonic HS-1000 géppel volt teljesen egyforma. Legalábbis HS-1000 nem volt nálam,hogy esetleg a hasonlóságot össze mérjem.
Az FS-200G esetében is volt különbség a Blaupunkt (RTV-9xx) géppel szemben?
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Tipikus. Papíron jó, a valóságban tré. Az ára menti meg. Ettől még a kamera vacak, a kijelző nem jó stb, de olcsó játékosnak vagy valaminek talán elmenne. De e helyett én P Smarot/Honor 9 Lite telefont vennék inkább.
-
janeszgol
félisten
És én ezért is szeretem a MAt, mert amit tudtok, azt teszteltek. A hipiszuper csúcs telókról mindenki ír, de ezekről nem. Pl itt a teszt alanya. Tré? Igen az. De ha leárazzák 30 v 35 ezer forint környékére, lehet veszek egyet. A Jackre jutó hang jó Alice szerint, szóval meg is van a filmezős mobil. 128GB flash, amiből gondolom kb 100 giga szabad. A képe szemből nem rossz, csak beltéri használat. Ennyi.
Más: feljöttek a régi márkák. Ott a Philips, ami sajnos kínai lett és tré. De nem minden kínai tré és nem minden nem kínai jó. Utóbbira jó példa a Gigaset. Olvasgattam a telefonjairól a tesztet, ugye ezek nem túl jó mobilok. Most vagy az NCn vagy az Amazonon olvastam a következő konklúziót: "Igaz, hogy nem jó telefon, de legalább német."
Köszönjük![ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz janeszgol #52 üzenetére
És akkor már valakinek ez is eszébe jutott.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz janeszgol #56 üzenetére
Nos, nálam az kontraszt, hogy előtte azt írod, inkább mást vennél, de utána meg megvennéd, ha olcsóbb lenne.
128GB flash, amiből gondolom kb 100 giga szabadA 128gb is csak akkor lesz, ha beletolsz egy olyan kártyát, mert egyébként 32gb.
Véleményem szerint ez a készülék ezekkel a kávákkal egyszerűen mintha késett volna 4-5 évet. Xiaomi mia1 keresztbe összevissza röhögi, még ha iphone 7 másolás is a ház szinte egy az egyben. -
South Velen
addikt
válasz janeszgol #52 üzenetére
Azért óvatos lennék ezzel a szubjektív audio teszttel. Pláne azok után hogy a Zenfone 5Z-hez csomagolt fülhallgató Alice szerint "konkrétan rossz", szerintem meg a legjobb füles amit mobilhoz csomagoltak (beleértve az s8-akhoz csomagolt AKG és az LG-khez csomagolt B&o füleseket is...)
Persze ettől még lehet, hogy jól szól ez a teló, bár kétlem, hogy az MTK SOC-ban lévő DAC ilyen jó, azt meg pláne kétlem, hogy dedikált DAC lenne benne. Bár egy valódi Blaupunktba illene, de ez ugye nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Baggins86
aktív tag
Olyan, mintha a Leeco-nál beragadt volna egy csomó burkolat és kiárusították volna
-
Graphics
Jómunkásember
válasz South Velen #61 üzenetére
Hasonló, de azért nem ugyanaz, más az ív, na meg a Leeco hátlapja full fém, minőségi volt.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
janeszgol
félisten
Hopp ezt elnéztem. Ha jól kezeli az SD-t, akkor okés, ha nem, akkor bajos, mert a 32-ből gondolom alig 20 maradhat szabadon. De tartom a véleményem: nekem 30-35 ezerért ér valamit. De teljes értékű telefonnak akkor se venném meg, ha 1 forintért adnák. Még mindig igaz: minél általánosabb dolgokra akarsz használni egy telefont, annál drágábbat kell venned, illetve van egy minimum szint, ami alá nem megyünk. Ezek alól a két kulcsmárka sem kivétel: Meizu és Xiaomi.
-
atike
nagyúr
Egy pár éve még milyen jó lett volna ez a teló... De most... "Kicsit" elavult.
-
bagkri01
őstag
válasz janeszgol #65 üzenetére
Xiaomi redmi 6 40k-ért és el lehet felejteni ezt a vackot. Azzal nem szívsz, kap frissítést, használható kamera, elég jó kijelző, elég jó üzemidő. Szolgáltatónál 5ezerért tudom ezt a telefont elképzelni, másra nem való.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
szemy94
senior tag
Vótmár'
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
kcsa
veterán
Jól látom, hogy csak a fülhallgató volt a módosítás?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
arty
veterán
88-89-ben ausztriából mi nem gorenjet hoztunk, hanem blaupunkt, 63cm színes tévét (meg egy kis 41cm grundigot, egymást tudták távirányítani, belül is elég egyformák voltak)
bárcsak teljesen kínai volna a cég, nem zavarna, hogy megint a csőd felé robog... (ezekkel a termékekkel...)
(#71) bagkri01 - a kínai OS minden "előnyével" és hátrányával...
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
bagkri01
őstag
Milyen hátrány? Használtál már Xiaomi, meizu telefonokat, olyan stabil os van rajta, hogy sok nagyobb gyártó megnyalná az ujját ha ilyet tudna csinálni. Ha meg azt hiszed, hogy a samsung, apple, sony, HTC, huawei nem lopja az adataidat akkor egy kicsit naív vagy. Na meg a Xiaomi, meizu nem egy doogee, leagoo, leeco akik bizonyítottan lopják az adataid.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
dilajoska1
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz dilajoska1 #79 üzenetére
Sanszos hogy minden telefon küld ki adatokat, csak sokszor analytics-nek álcázzák.
De egy komolyabb reklámblokkoló, sok ilyet kiszűr.
-
dilajoska1
őstag
válasz aprokaroka87 #80 üzenetére
Igen. Azt én is használok.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dualcore
őstag
válasz aprokaroka87 #80 üzenetére
Ha már itt tarunk, tudsz droidra stabil reklámblokkolót?
-
Dr. Oid
aktív tag
ez olyan, mintha a Honor 6X-et használták volna fel újra.
-
arty
veterán
mimax3-am van az alapértelmezett böngésző, zenelejátszó, stb kiirthatatlan és főleg kikerülhetetlenek sokszor - hiába alapértelmezett a chrome, vagy a google photos, akkor is a kínai szutyok indul el egy weboldal/kép megtekintésére (pl legutóbb mms-ből kép mindenképp a kínai galéria által nyílik, esélyem nincs megváltoztatni). ezek az appok kb letilthatatlanok, a gomb csak dísznek van, mert egyikre se tudom "bekapcsolni" (a tiltást)... nexusról/gyári droidról "jövök"...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
bagkri01
őstag
Ezzel kapcsoaltosan nem tudok nyilatkozni. Redmi 5-öm, fejlesztői romot használok és én nagyon szeretem. A Chrome-ot utálom, olyan buta böngésző, mint a tök, én a gyárit használom. Google fotók csak a szinkronizálás miatt van fent. MMS-t meg kb sosem küldök. Másak az igényeink ezekszerint, amin neked átok az nekem áldás. Nekem is volt nexusom, de én nem szerettem, hogy minden vacakra programot kellet keresnem mert egy vegytiszta android volt rajta, a miui-ban meg sok minden benne van alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest