- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Ezzel kapcsoaltosan nem tudok nyilatkozni. Redmi 5-öm, fejlesztői romot használok és én nagyon szeretem. A Chrome-ot utálom, olyan buta böngésző, mint a tök, én a gyárit használom. Google fotók csak a szinkronizálás miatt van fent. MMS-t meg kb sosem küldök. Másak az igényeink ezekszerint, amin neked átok az nekem áldás. Nekem is volt nexusom, de én nem szerettem, hogy minden vacakra programot kellet keresnem mert egy vegytiszta android volt rajta, a miui-ban meg sok minden benne van alapból.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
bagkri01
őstag
Milyen hátrány? Használtál már Xiaomi, meizu telefonokat, olyan stabil os van rajta, hogy sok nagyobb gyártó megnyalná az ujját ha ilyet tudna csinálni. Ha meg azt hiszed, hogy a samsung, apple, sony, HTC, huawei nem lopja az adataidat akkor egy kicsit naív vagy. Na meg a Xiaomi, meizu nem egy doogee, leagoo, leeco akik bizonyítottan lopják az adataid.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
bagkri01
őstag
válasz janeszgol #65 üzenetére
Xiaomi redmi 6 40k-ért és el lehet felejteni ezt a vackot. Azzal nem szívsz, kap frissítést, használható kamera, elég jó kijelző, elég jó üzemidő. Szolgáltatónál 5ezerért tudom ezt a telefont elképzelni, másra nem való.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest