Hirdetés
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Ezzel kapcsoaltosan nem tudok nyilatkozni. Redmi 5-öm, fejlesztői romot használok és én nagyon szeretem. A Chrome-ot utálom, olyan buta böngésző, mint a tök, én a gyárit használom. Google fotók csak a szinkronizálás miatt van fent. MMS-t meg kb sosem küldök. Másak az igényeink ezekszerint, amin neked átok az nekem áldás. Nekem is volt nexusom, de én nem szerettem, hogy minden vacakra programot kellet keresnem mert egy vegytiszta android volt rajta, a miui-ban meg sok minden benne van alapból.
-
bagkri01
őstag
Milyen hátrány? Használtál már Xiaomi, meizu telefonokat, olyan stabil os van rajta, hogy sok nagyobb gyártó megnyalná az ujját ha ilyet tudna csinálni. Ha meg azt hiszed, hogy a samsung, apple, sony, HTC, huawei nem lopja az adataidat akkor egy kicsit naív vagy. Na meg a Xiaomi, meizu nem egy doogee, leagoo, leeco akik bizonyítottan lopják az adataid.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A németek belépő kategóriás mobiljának vannak kellemes tulajdonságai, az összkép viszont sokkal árnyaltabb és nem is feltétlenül a könyörtelen konkurencia miatt.
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Legjobb vétel!! Új állapotú csak kibontott 1 órát használt Iphone 14 kék kártyafüggetlen 128GB.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest