- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
bulikavagyok #95 üzenetére
Elég randa lett, igazi szappantartó úgy hogy benne van a szappan is, nekem kicsit nőies, bár élőben kell maid megnézni, megtapogatni. A Note 7 formája, karaktere nekem sokkal jobban bejött.
Nem hiszem ennyire kerekített lesz a kijelző a sarkoknál ez már túlzás.
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #99 üzenetére
Csak azért gondoltam, hogy jobban ismered, mert én alig foglalkoztam vele. Kiváncsi vagyok, hogy hogyan fog beválni. Elsősorban a "hasznos" funkciókra és a hátrányaira lennék kíváncsi
. A szépség az relatív...
Ahogy kapható lesz itthon rögtön megveszed? A nagy bukást csak a vita kedvéért írtam.
(#100) RaveForce:
OK. Azonban nekem a kinézet mellett fontos a funkció is. Mégiscsak valamire akarom használni. Ha nem így lenne, akkor inkább valami művészeti tárgyat vennék. -
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #97 üzenetére
Felejtsük el egy pillanatra a szubjektív ellenérzésünket a forma "szépségével" szemben. Milyen gyakorlati haszna van az edge formának? Sok olyan alkalmazás van rá írva, ami tényleg nélkülözhetetlené teszi? Szerintem nincs. Viszont a formának vannak igazán nagy hátrányai, például az hogy nehezen védhető, nehezebben tartható kézben. Habár ezekről nincs gyakorlati tapasztalatom. Te ezeket sokkal jobban ismered.
-
válasz
bulikavagyok #68 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy baj.
Engem minden hír érdekel.
És igazad is van.
Csak mondjuk nagyon komoly hírértéke tényleg nincs 10-ből 9 ilyen cikknek. -
válasz
bulikavagyok #63 üzenetére
Azért ilyenkor inkább sorolnám az összes tech oldalt a "techbulvár" kategóriába...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest