- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Kékes525 #101 üzenetére
Az Edge nem ad annyi pluszt, ellenben (kivéve a fóliás dolgot) nem is annyira zavaró a hajlított kijelző.
(Sőt, meglepően kellemes a fogása.)
A lényeg, hogy amennyire egyedinek és szépnek tud hatni a széleken ívelt kijelző, olyannyira lényegtelen sokak számára az az esetleges mínusz, ami az Edge miatt keletkezik.
Ezt hívják úgy, hogy design. -
RaveForce
veterán
Vonatkoztass mar el ettol hogy milyen funkcionalis pluszt ad. Ez nem errol szol. Letezik a vilagon design is. A sony kockasaga milyen funkcionalis pluszt ad? Semmilyet, sot. Ellenben vedjegye lett a gyartonak. Nem kell minden mogott a funkciot keresni.. ugy hivjak megegyszer: design.
-
Oké, ebben egyetértünk, de ez már két éve is így volt.
Ettől függetlenül nem értem, h miért gondolod, h óriási bukás lesz az S8 hosszútávon?!
Egyébként én sem ismerem jobban mint Te, mert az utóbbi két alkalommal (S6 és S7) a flat verziót választottam az edge helyett. Most, h ezt kivezette a Samu lehet, h meglesz az első edge kijelzős telefonom. Kicsit tartok is tőle, de így legalább van rá esély, h megdöntsem a saját sztereotípiáimat... -
"Úgyhogy rövidtávon siker lesz, középtávon már kétséges és hosszú távon pedig hatalmas bukás." -két éve gyártják, és szerinted pont fél éven belül fog lecsengeni ez a divathullám?!
Van rá némi esély, h az i8 is edge kijelzővel jelenik meg szeptemberben -akkor jönne csak igazán divatba. Illetve ha a Samu bevezeti az alsóbb kategóriákban is.Félre ne érts, én is ez edge kijelzők ellen vagyok, de ebben a technológiában még elég sok tartalék van szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest