- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janeszgol
félisten
válasz
ToniSoprano #114 üzenetére
" A Note 7 volt a legszebb telefon amit valaha láttam, kezembe fogtam."
Erre jar a +1. Brutalisan kiraly volt a kinezete es a fogasa is.
-
-
-
Sazsóti
tag
Félhivatalos infók.
Samsung S8 : 299.990 ft.
Samsung S8 + : 329.900 ft -
viera
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #82 üzenetére
Hát ezen de jót nevettem.Mekkora szánalom ez az XXL.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Ádám16
addikt
válasz
enginev3.0 #117 üzenetére
Semmi. Ebbe belevághatnának egy tollat, és akkor lenne egy évben egy csúcskészülékük.
De valamivel nyár végén is ki kell majd jönniük, hogy megtolják a profitot az év további időszakára... -
RaveForce
veterán
+1! Samsungeknal Keszulekrol keszulekre csokken a kijelzo es a soc fogyasztasa, es az energiatakarekossagi rendszer pedig fejlodik, ha hozzavesszuk az elod zsenialis uzemidejet, felesleges aggodni ezeken a meretu akksikon..
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
zsolt501
nagyúr
Galaxy S8 and Galaxy S8 Plus battery capacity leaves much to be desired
Ez az akku kapacitás ha tényleg igaz nagyon karcsú lesz ehhez a telefon mérethez.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz
enginev3.0 #117 üzenetére
Bizony elgondolkodtató, és az is hogy ha az S8 ekkora méretben fog jönni akkor a Note8 mekkora lesz, mert ugye az szokott méretben nagyobb lenni, na most ha nagyobb lesz az már problémás lehet ha meg nem akkor az több kérdést vet fel, mert ugye ha az sPen is bekerül az ugye helyet fog elvenni az akkutól, és a tervezett dual kamera is hely elvétellel jár.
Szóval ha méretben nem lesz nagyobb akkor elég kétséges lesz így az akku megint.
A túlzott méret meg a kényelmes fogást és az elpakolást teszi körülményessé.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
válasz
Ez mellett mi értelme lesz a note 8nak?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
csorbajeno
veterán
válasz
Igazából ha megnézed a képet, akkor nem íveltebb a sarka, csak a kijelző nem határozott, egyenes élű, hanem az is ívelt, így elcsalja a sarkait a telefonnak.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #113 üzenetére
Az is lehet jó lenne, ha az a kicsit szögletesebb lenne. Nekem elegánsabb férfiasabb forma mint a Note 7-nél volt visszajöhetne valahogy. A Note 7 volt a legszebb telefon amit valaha láttam, kezembe fogtam.
De persze ez egyéni ízlés kérdése valamennyire. Találtam egy képet ahol elvileg az S8, Note 7 és az, S8 plus van egymás mellett:
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ToniSoprano #112 üzenetére
De nem lehet, hogy a szögletesebb formát a Note8-ra tartogatják?
Mert ez az S7 utódja, nem a Note7-é.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Burt1793 #108 üzenetére
De pl. a Note 7 sokkal szebb volt szerintem az S7 edge-nél feketében csak elszúrták, nekem elegánsabb, kicsit férfiasabb volt:
[link]
Az nem volt annyira lekerekített (nekem ez a szappantartó forma), nem volt annyira edge így jobban meglehetett fogni mégis legszebb telefon volt feketében.Kár hogy ezt a note 7 féle számomra elegánsabb formavilágot teljesen dobták:
[link]Bár lehet praktikusság szempontjából jobb a teljesen lekerekített él, de szerintem nem annyira elegáns, bár élőben kell majd megtapogatni, megnézni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Azért nem lesz ez csúnya
[link]Real eyes realize real lies!
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #107 üzenetére
Akkor minden teló szappantartó. Silver s7edgenél nem sok szebb van sztem...
-
-
Zolik
senior tag
válasz
ToniSoprano #105 üzenetére
komolyan nem untjátok még ezt a szappantartós trollkodást??
tessék pár szappantartó, ha láttok hasonlóságot szóljatok mert én nem..'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
ToniSoprano
addikt
válasz
bulikavagyok #95 üzenetére
Elég randa lett, igazi szappantartó úgy hogy benne van a szappan is, nekem kicsit nőies, bár élőben kell maid megnézni, megtapogatni. A Note 7 formája, karaktere nekem sokkal jobban bejött.
Nem hiszem ennyire kerekített lesz a kijelző a sarkoknál ez már túlzás.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Kékes525 #101 üzenetére
Az Edge nem ad annyi pluszt, ellenben (kivéve a fóliás dolgot) nem is annyira zavaró a hajlított kijelző.
(Sőt, meglepően kellemes a fogása.)
A lényeg, hogy amennyire egyedinek és szépnek tud hatni a széleken ívelt kijelző, olyannyira lényegtelen sokak számára az az esetleges mínusz, ami az Edge miatt keletkezik.
Ezt hívják úgy, hogy design.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #99 üzenetére
Csak azért gondoltam, hogy jobban ismered, mert én alig foglalkoztam vele. Kiváncsi vagyok, hogy hogyan fog beválni. Elsősorban a "hasznos" funkciókra és a hátrányaira lennék kíváncsi
. A szépség az relatív...
Ahogy kapható lesz itthon rögtön megveszed? A nagy bukást csak a vita kedvéért írtam.
(#100) RaveForce:
OK. Azonban nekem a kinézet mellett fontos a funkció is. Mégiscsak valamire akarom használni. Ha nem így lenne, akkor inkább valami művészeti tárgyat vennék.[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
RaveForce
veterán
Vonatkoztass mar el ettol hogy milyen funkcionalis pluszt ad. Ez nem errol szol. Letezik a vilagon design is. A sony kockasaga milyen funkcionalis pluszt ad? Semmilyet, sot. Ellenben vedjegye lett a gyartonak. Nem kell minden mogott a funkciot keresni.. ugy hivjak megegyszer: design.
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Oké, ebben egyetértünk, de ez már két éve is így volt.
Ettől függetlenül nem értem, h miért gondolod, h óriási bukás lesz az S8 hosszútávon?!
Egyébként én sem ismerem jobban mint Te, mert az utóbbi két alkalommal (S6 és S7) a flat verziót választottam az edge helyett. Most, h ezt kivezette a Samu lehet, h meglesz az első edge kijelzős telefonom. Kicsit tartok is tőle, de így legalább van rá esély, h megdöntsem a saját sztereotípiáimat...[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #97 üzenetére
Felejtsük el egy pillanatra a szubjektív ellenérzésünket a forma "szépségével" szemben. Milyen gyakorlati haszna van az edge formának? Sok olyan alkalmazás van rá írva, ami tényleg nélkülözhetetlené teszi? Szerintem nincs. Viszont a formának vannak igazán nagy hátrányai, például az hogy nehezen védhető, nehezebben tartható kézben. Habár ezekről nincs gyakorlati tapasztalatom. Te ezeket sokkal jobban ismered.
[ Szerkesztve ]
-
"Úgyhogy rövidtávon siker lesz, középtávon már kétséges és hosszú távon pedig hatalmas bukás." -két éve gyártják, és szerinted pont fél éven belül fog lecsengeni ez a divathullám?!
Van rá némi esély, h az i8 is edge kijelzővel jelenik meg szeptemberben -akkor jönne csak igazán divatba. Illetve ha a Samu bevezeti az alsóbb kategóriákban is.Félre ne érts, én is ez edge kijelzők ellen vagyok, de ebben a technológiában még elég sok tartalék van szerintem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Kékes525
félisten
válasz
pusszycat #94 üzenetére
Mert, mint írtam is, ez most divat, sokaknak ez szép forma, habár szinte senkinek sem hasznos igazából. Most ezt a divatot lovagolja meg a Samsung. A divat legjelezőbb vonása pedig az, hogy elmúlik. Sokszor nagyon is hamar. Ha praktikus lenne az edge forma, sok haszonnal, akkor az más lenne, akkor akár tartósabbá is válhatna, de nem az.
Mondj olyan funkciókat ennek a formának, ami igazán hasznos, sokak használják, mert szinte nélkülözhetetlen. Viszont tudsz olyat mondani, ami kifejezetten rossz ennek a formának.
[ Szerkesztve ]
-
Élni és élni hagyni
-
Mit gondolsz,miért nyomatja a samsung?
Mert a magasabb ár ellenére is jobban fogyott mint a sima.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Kékes525
félisten
válasz
pusszycat #91 üzenetére
"és nevetünk egy nagyot." Ja, vagy sírunk, mert igaz lesz.
Szerinted miért hasznos a edge forma? Mi az előnye és mi a hátránya? Ki használja igazából az előnyét? Kinek okoz gondot a hátránya? Szerintem egy felkapott divat, igazából semmi haszon nélkül, az edge forma, ezért hamar el(ki)fog múlni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ezt a hsz. ásd el egy időkapszulába,jővőre kikotorjuk és nevetünk egy nagyot.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Kékes525
félisten
Én nem látok igazán előrelépést az S7-tel szemben. Ráadásul az edge forma nekem csúnya és igazából nem is praktikus. Legfeljebb az újdonság varázsát adja. Az pedig elég hamar elmúlik. Úgyhogy rövidtávon siker lesz, középtávon már kétséges és hosszú távon pedig hatalmas bukás.
-
slimshady
senior tag
Magasabb ár ide vagy oda viszik majd ezt is mint a cukrot. Köztük én is ha még mindig must have lesz a hivatalos bejelentés után és lejjebb ment az ára egy pár hónap után.
üdv.: SlimShady
-
RaveForce
veterán
A keplet amugy egyszeru. Ugyis meg fog jelenni az adott gyarto kovetkezo csucsmodellje. Elobb utobb ugyis beszerzik. Osszeolloznak egy adatlapot a rumorokbol. Meg dobnak egy becsult varhato ar +30-50%ot es kesz. Az a par marha aki nem tud varni es googleba ide lyukad ki, mar dobja is az elorendelest...
-
Burt1793
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #86 üzenetére
Semmi sincs itt, csak mézesmadzag és pénzmozgás valszeg...
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Mi ez a bolt? Nem kockáztat és a nagyon hülyékre megy rá?!
-
-
Matada2.3
veterán
válasz
Ezt nem hiszem el
Már elő is rendeltem!
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #79 üzenetére
Előrendelnék egy HTC 11-et is, be tudnád annak is a linkjét ide dobni?
Finn the human
-
RaveForce
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #79 üzenetére
"Touch ID"
ez az ar mar-mar kozelit az igen szereny 400ezres mimixhez a xiaomishop.hurol
-
RaveForce
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #77 üzenetére
+1! XXL-ek a legnagyobb (innen a nev 😂) rablok
-
-
csorbajeno
veterán
Eltűnik az előlapról a nyomógomb, viszont a Samsung nem akarja kidobni azt a lehetőségünket, ami eddig adott volt, miszerint nem kellett az oldalsó bekapcsoló gombot megnyomni, hogy felkeljen a telefon, hanem ugyanezt elérted a Home gombbal is. Nos ezt nem akarják megszüntetni, így a virtuális Home gomb állandóan aktív lesz. Ezt láthattad. Én még mindig reménykedem abban, hogy az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőben lesz és nem a hátlapon. Itt elől már úgy megszoktam, jó helyen van az ott.
-
-
Siamiáu
tag
Csak nekem tűnt fel hogy az Iphonnal fotózott képeken, úgy néz ki , mint az LG g6?
-
BatchMan
senior tag
Már alig várom, hogy a sok lökött hypster megvegye a S8-asát, és vehessek végre egy S7-et normál áron
-
Heisenberg69
senior tag
Most komolyan… ez egy hír?? Ki a tököm az az E Blass? Komolyan nincs semmi más hír?
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
RaveForce
veterán
En ezeket az ertelmetlen hisztizeseket unom mint a tied... nem erdekel, nem olvasod, plane nem sirsz rajta..
-
válasz
bulikavagyok #68 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy baj.
Engem minden hír érdekel.
És igazad is van.
Csak mondjuk nagyon komoly hírértéke tényleg nincs 10-ből 9 ilyen cikknek.[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
válasz
Dr. 444Hertz #66 üzenetére
Abszolút egyetértek Veled, de ez (is) kell az embereknek.
Nézd meg, h mennyien kommentálnak egy ilyen hírt. és mennyien egy olyat ami egy no name kínai csodáról szól. Három órája megy a SamMobile-on egy felmérés, az is azt mutatja, h az olvasók többsége szívesen olvas híreket a kiszivárogtatásokról.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
janeszgol
félisten
Most már ne az S8-at mutogassák, hanem a Note 8-at.
Nem szükséges már ketté venni, hogy S széria tavasszal, Note széria ősszel. -
válasz
bulikavagyok #63 üzenetére
Azért ilyenkor inkább sorolnám az összes tech oldalt a "techbulvár" kategóriába...
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
hemaka
nagyúr
Ez A kék meg szürke ha tényleg így néz majd ki, nagyon szar.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Ha ennyire bánt miért olvasod? Megszámoltam, az utolsó 30 hírből 4 szólt a Samuról (illetve az utolsó 50-ból is csak 7!). Ez tényleg olyan sok a világ legnagyobb mobilgyártójáról? Ráadásul kb egy héttel a legújabb flagship megjelenése előtt vagyunk.. Ilyenkor nyilván felkapottabb minden egyes hír. Erről szól a tech-újságírás, jó reggelt!
Élni és élni hagyni
-
7s26c
őstag
Szerencsére sosem lesz Samsung telefonom. Egyszer volt, nem túlzottan működött.
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Sazsóti
tag
válasz
Dr. 444Hertz #50 üzenetére
.
-
ZephX
senior tag
A felső káva úgy néz ki, mint egy ementáli sajt
-
mackoman
tag
Így van,már unjuk a Samu híreket ,csapból is ez folyik nem hogy az Ma-oldalán.
-
kromatika
veterán
Blass megmondta
-
-
beccyboy
aktív tag
A kijelző fölött az a sok szenzor teljesen úgy néz ki, mintha perforált fémlemezből lenne. Értem én, hogy valahova kell tenni azt a rengeteg dolgot, de a végeredmény elég érdekes szerintem.
Caffeine addict.
-
sti
tag
En az S3 Tab ara utan mar semmin nem lepodom meg! £599rol indul...bazzeg! Normalis?
-
kchris78
veterán
az árcsökkenésről: karácsonykor 70ért vettem használt S6-ot. az akkor 1.5 éves zászlóshajó telefon.. úgyhogy ezt vettem almás telefon helyett, ott ami ennyibe kerül az pár évvel idősebb...
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Szerintetek van barmi pici esely is arra, hogy ez a DeX dokkolos megoldas ez elerheto lesz valamilyen formaban S7E-re ? Vagy olvasott esetleg barki barmi olyat, amibol erre lehet kovetkeztetni ? Nagyon orulnek neki :/
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Ami új az drága. Pont. Ezen kár rugózni.
Meg hát ott az infláció is."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Fejvadi
nagyúr
Nem is számított senki alacsony árra, de a mai mobilokért már nem tudják mennyit kérjenek.
-
Pearce
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #37 üzenetére
"Ha minden igaz, gyárilag lesz rajta számítógéppé alakítási lehetőség"
A Dock 150 euro lesz, ingyen nem jár hozzá.
Amúgy marha bazárinak néz ki a telefon egy Note 7-hez képest, ami gyönyörű volt.
[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
Én 2010ben a megjelenés napján 150e vettem az S1-et az edigitalban. Az S2 170 volt majd jött a 220as S3. Szóval az elején volt meredek az áremelkedés, az utóbbi években már jobb volt a helyzet, figyelembe véve a jobb anyaghasználatot, nagyobb alap tárhelyet, ufs2.0...
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Mi az az undorító négyzet a kijelző alján?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kengyel
nagyúr
Erre tök egyszerű a válasz, aki kütyümániás az úgy is megveszi. Vagy adja érte a független árat, vagy vállal 2-év rabláncot. Főleg ugye aki megteheti.
Most jelenleg S7-használok, de nincs szándékomban lecserélni.(#37) Dr. 444Hertz
Ezek is valós alternatívák, több dolgot is lehetne említeni.
(#32) hroberto
Leírtad az igazságot !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #37 üzenetére
+ nagyobb kijelző kb ugyanakkora házban
+ szebb a telefon (szubjektív)
+ szoftveres gombok vannak rajta (ez is szubjektív, de nekem pl hatalmas plusz)
+ usb c (ami akár lehet negatívum is jelenleg, de másnak más)
+ egsézen biztosan jönnek szoftveres újdonságokLecserélni nem fogom az s7 edgemet mindezek miatt, de ha újat vennék, mindenképp a 8asat választanám a 7es helyett
-
Ha minden igaz, gyárilag lesz rajta számítógéppé alakítási lehetőség, illetve az újfajta kamerás tulajdonságokon és az új SoC-n kívül lesz még benne írisz-szkenner.
Plusz tovább fogják támogatni.
Szerintem elég indok.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
RaveForce
veterán
Evrol evre, csucstelefonrol csucstelefonra mindig beirjak amit te.. unalmas mar.. pont azt kene megerteni hogy minden annyit er meg amennyiert sikeres es profitot termel a piacan, ergo ez a telefon es az iphoneok is boven megernek annyit amennyiert adjak. De pl egy sony mar nem igazan mert a piacan nem sikeres. Ezek annyira egyszeru piacgazdasagi es kozgazd dolgok, nem kell mindig racsodalkozni
-
Ricardo823
tag
Nem lesz olcsó,de már látom magam előtt hogy sokan hitelre fogják megvenni csak azért hogy villoghassanak vele. Basszus meddig drágulnak még a telefonok?
-
-
papi77
addikt
Az s8,kb s7e áron fog kezdeni...vagy drágábban!
Az első: NOKIA 1611
-
Burt1793
veterán
válasz
csorbajeno #24 üzenetére
Igen, akkor még sokkal durvábban esett az ára az S szériás telefonoknak, mivel pl elmaradtak az iphone-tól és a technika is gyorsabban fejlődött, ma még egy s6-nak is van ára. Most már kisebb mértékű az árcsökkenés.
Lejjebb görgetve ott a grafikon az árak alakulásáról.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz
whatwhatwhat #17 üzenetére
Ilyenről nem lehet vitázni.
Melyik a kedvenc színed? Bármit mondasz megcáfolom.
(#22) Roxbury: Pontosan, az inflációról nem is beszélve. S7 239 ezerrel kezdett, jóformán nem is drágult, 4 év alatt ennyivel drágult minden.
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz
csorbajeno #18 üzenetére
Megjeleneskor az S3 200 ezer volt az MM-ben es az Auchanban is. En akkor 144-ert vettem elofizura a T-nel. Termeszetesen gyari garancias telefonok voltak ezek, nem sufni, aluljaros arak. Szoval sokat nem emelkedett az aruk ahhoz kepest, hogy mennyivel dragabb a gyartasi koltseguk.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz
whatwhatwhat #17 üzenetére
+1
-
hyperspace
őstag
Olyan rossz, hogy minden infót lehet tudni a bemutató előtt. Így semmi meglepetés megmarad, csak egy megerősítés, hogy "ja, az lett, amit mondtak". Régen jobb volt..
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Kicsit furi az a sok szenzor, azon a kis káván...
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Katorga12 #15 üzenetére
Ok, férfi vagyok és nekem pont bejön a lekerekített forma. Az mondjuk igaz, hogy S7 edge és note 7 közül az utóbbi formáját választanám. De egy note 7 messze jobban tetszik nekem mint egy sony pl.. Miért kéne hogy egy telefon szögletes legyen, ha egyszer a lekerekített ergonómikusabb.
Meg mi az hogy a kerek ívek csajoknak valók? A csajoknak vannak kerek íveik, és férfiaknak valók... úgyhogy ezzel a vitát le is zárnám -
noro79
tag
Hát,nem szép. Felső része mint valami ementáli sajt.. drága is. napi hír is...Nem lehet külön oldalt csinálni a samsungnak?
-
Katorga12
csendes tag
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Köszi.
Nem trollnak szántam...engem inkább elkeserít,hogy mindig ilyen
kerekített szappantartó formákkal jönnek.
Igazad van egyébként egyik samu sem tetszik mert mindegyik kerek és én szeretem ha
a telefonom nem csak okos,de szép is.Ezek a kerek ívek meg inkább csajoknak valók,
pont passzolnak a női táskákhoz, :-)
De talán majd egyszer..... :-) -
kengyel
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #12 üzenetére
Mondjuk nem is csodálkozom rajta, a kisebb nekem is tetszik.
kengyel
-
ithomas
őstag
Szerintem tök egyértelmű, hogy a 2. képen levő kémfotóknál teljes előlapos üveg van ráhelyezve a készülékekre.
Annyira bazári, hogy ilyen nem lehet gyárilag, viszont az első render képen levő megoldás sokkal szebb, és hihetőbb.Real eyes realize real lies!
-
-
Most nem találok árösszevető linket a Samsung csúcskészülékeit illetően, de biztos, hogy egyre drágábbak lettek az egyes flagshipek...
Ezért is szoktam le róluk, pedig az első S-t meg az S2-t imádtam.Katorga12:
Örülhetsz, a legnagyobb troll címét már meg is kaptad tőlem.
Gondolom, neked nem lenne szép egyik Samsung sem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Katorga12
csendes tag
Gusztustalan ronda,akárcsak az elődei....
-
Den Hadnagy
senior tag
Gyönyörű! Első alkalom, hogy musthave érzésem van egy Samu felé. Az agybadugós AKG külön jó hír.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
kengyel
nagyúr
Ez nálunk nem lesz olcsó mutatvány, azért sokan fogják venni.
kengyel
-
zsolt501
nagyúr
Igazán ezek már kémfotónak nem nevezhetőek, mint látod nem a gyárban készült, hanem tesztelésre kiadott készülékről van itt szó.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Bizony voltak "valaha" olcsók a Samsung telók, de már messze nem azok, nagyon felzárkóztak az almás céghez, és bizonyos esetekben még túl is licitálták őket árban.
-
-
petrson
senior tag
Jajj istenem, iPhone-nal lekapott kémfotó
Most már elhiszem, hogy ezeket nem marketing céllal szivárogtatják...iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
dementor
aktív tag
Kétség sem férhet hozzá, hogy magasabb áron fog érkezni.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
petipetya
nagyúr
Ezt úgy mondta, mintha valaha is olcsó lett volna az aktuális Samsung zászlóshajó.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Evleaks a telefonok mellett a kiegészítők árazását is elárulta, plusz bedobta a színvariációkat a közösbe. Más kémforrás az AKG fülest kapta lencsevégre.
- HiMedia lejátszók
- MIUI / HyperOS topik
- OpenMediaVault
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honda topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest