- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz bulikavagyok #99 üzenetére
Csak azért gondoltam, hogy jobban ismered, mert én alig foglalkoztam vele. Kiváncsi vagyok, hogy hogyan fog beválni. Elsősorban a "hasznos" funkciókra és a hátrányaira lennék kíváncsi . A szépség az relatív... Ahogy kapható lesz itthon rögtön megveszed? A nagy bukást csak a vita kedvéért írtam.
(#100) RaveForce:
OK. Azonban nekem a kinézet mellett fontos a funkció is. Mégiscsak valamire akarom használni. Ha nem így lenne, akkor inkább valami művészeti tárgyat vennék.[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Arcképgyáros
válasz Kékes525 #101 üzenetére
Az Edge nem ad annyi pluszt, ellenben (kivéve a fóliás dolgot) nem is annyira zavaró a hajlított kijelző.
(Sőt, meglepően kellemes a fogása.)
A lényeg, hogy amennyire egyedinek és szépnek tud hatni a széleken ívelt kijelző, olyannyira lényegtelen sokak számára az az esetleges mínusz, ami az Edge miatt keletkezik.
Ezt hívják úgy, hogy design.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
nagyúr
-
ToniSoprano
addikt
válasz bulikavagyok #95 üzenetére
Elég randa lett, igazi szappantartó úgy hogy benne van a szappan is, nekem kicsit nőies, bár élőben kell maid megnézni, megtapogatni. A Note 7 formája, karaktere nekem sokkal jobban bejött.
Nem hiszem ennyire kerekített lesz a kijelző a sarkoknál ez már túlzás.
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
válasz ToniSoprano #105 üzenetére
komolyan nem untjátok még ezt a szappantartós trollkodást??
tessék pár szappantartó, ha láttok hasonlóságot szóljatok mert én nem..'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Arcképgyáros
-
Burt1793
veterán
válasz Dr. 444Hertz #107 üzenetére
Akkor minden teló szappantartó. Silver s7edgenél nem sok szebb van sztem...
-
Arcképgyáros
-
ithomas
őstag
Azért nem lesz ez csúnya
[link]Real eyes realize real lies!
-
ToniSoprano
addikt
válasz Burt1793 #108 üzenetére
De pl. a Note 7 sokkal szebb volt szerintem az S7 edge-nél feketében csak elszúrták, nekem elegánsabb, kicsit férfiasabb volt:
[link]
Az nem volt annyira lekerekített (nekem ez a szappantartó forma), nem volt annyira edge így jobban meglehetett fogni mégis legszebb telefon volt feketében.Kár hogy ezt a note 7 féle számomra elegánsabb formavilágot teljesen dobták:
[link]Bár lehet praktikusság szempontjából jobb a teljesen lekerekített él, de szerintem nem annyira elegáns, bár élőben kell majd megtapogatni, megnézni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz ToniSoprano #112 üzenetére
De nem lehet, hogy a szögletesebb formát a Note8-ra tartogatják?
Mert ez az S7 utódja, nem a Note7-é.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ToniSoprano
addikt
válasz Dr. 444Hertz #113 üzenetére
Az is lehet jó lenne, ha az a kicsit szögletesebb lenne. Nekem elegánsabb férfiasabb forma mint a Note 7-nél volt visszajöhetne valahogy. A Note 7 volt a legszebb telefon amit valaha láttam, kezembe fogtam.
De persze ez egyéni ízlés kérdése valamennyire. Találtam egy képet ahol elvileg az S8, Note 7 és az, S8 plus van egymás mellett:
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz ToniSoprano #114 üzenetére
Igazából ha megnézed a képet, akkor nem íveltebb a sarka, csak a kijelző nem határozott, egyenes élű, hanem az is ívelt, így elcsalja a sarkait a telefonnak.
-
enginev3.0
félisten
Ez mellett mi értelme lesz a note 8nak?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zsolt501
nagyúr
válasz enginev3.0 #117 üzenetére
Bizony elgondolkodtató, és az is hogy ha az S8 ekkora méretben fog jönni akkor a Note8 mekkora lesz, mert ugye az szokott méretben nagyobb lenni, na most ha nagyobb lesz az már problémás lehet ha meg nem akkor az több kérdést vet fel, mert ugye ha az sPen is bekerül az ugye helyet fog elvenni az akkutól, és a tervezett dual kamera is hely elvétellel jár.
Szóval ha méretben nem lesz nagyobb akkor elég kétséges lesz így az akku megint.
A túlzott méret meg a kényelmes fogást és az elpakolást teszi körülményessé.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Galaxy S8 and Galaxy S8 Plus battery capacity leaves much to be desired
Ez az akku kapacitás ha tényleg igaz nagyon karcsú lesz ehhez a telefon mérethez.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
RaveForce
veterán
+1! Samsungeknal Keszulekrol keszulekre csokken a kijelzo es a soc fogyasztasa, es az energiatakarekossagi rendszer pedig fejlodik, ha hozzavesszuk az elod zsenialis uzemidejet, felesleges aggodni ezeken a meretu akksikon..
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Ádám16
addikt
válasz enginev3.0 #117 üzenetére
Semmi. Ebbe belevághatnának egy tollat, és akkor lenne egy évben egy csúcskészülékük.
De valamivel nyár végén is ki kell majd jönniük, hogy megtolják a profitot az év további időszakára... -
viera
őstag
válasz Dr. 444Hertz #82 üzenetére
Hát ezen de jót nevettem.Mekkora szánalom ez az XXL.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Sazsóti
tag
Félhivatalos infók.
Samsung S8 : 299.990 ft.
Samsung S8 + : 329.900 ft -
Arcképgyáros
-
-
janeszgol
félisten
" A Note 7 volt a legszebb telefon amit valaha láttam, kezembe fogtam."
Erre jar a +1. Brutalisan kiraly volt a kinezete es a fogasa is.
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest