- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #99 üzenetére
Csak azért gondoltam, hogy jobban ismered, mert én alig foglalkoztam vele. Kiváncsi vagyok, hogy hogyan fog beválni. Elsősorban a "hasznos" funkciókra és a hátrányaira lennék kíváncsi
. A szépség az relatív...
Ahogy kapható lesz itthon rögtön megveszed? A nagy bukást csak a vita kedvéért írtam.
(#100) RaveForce:
OK. Azonban nekem a kinézet mellett fontos a funkció is. Mégiscsak valamire akarom használni. Ha nem így lenne, akkor inkább valami művészeti tárgyat vennék. -
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #97 üzenetére
Felejtsük el egy pillanatra a szubjektív ellenérzésünket a forma "szépségével" szemben. Milyen gyakorlati haszna van az edge formának? Sok olyan alkalmazás van rá írva, ami tényleg nélkülözhetetlené teszi? Szerintem nincs. Viszont a formának vannak igazán nagy hátrányai, például az hogy nehezen védhető, nehezebben tartható kézben. Habár ezekről nincs gyakorlati tapasztalatom. Te ezeket sokkal jobban ismered.
-
Kékes525
félisten
válasz
pusszycat #94 üzenetére
Mert, mint írtam is, ez most divat, sokaknak ez szép forma, habár szinte senkinek sem hasznos igazából. Most ezt a divatot lovagolja meg a Samsung. A divat legjelezőbb vonása pedig az, hogy elmúlik. Sokszor nagyon is hamar. Ha praktikus lenne az edge forma, sok haszonnal, akkor az más lenne, akkor akár tartósabbá is válhatna, de nem az.
Mondj olyan funkciókat ennek a formának, ami igazán hasznos, sokak használják, mert szinte nélkülözhetetlen. Viszont tudsz olyat mondani, ami kifejezetten rossz ennek a formának.
-
Kékes525
félisten
válasz
pusszycat #91 üzenetére
"és nevetünk egy nagyot." Ja, vagy sírunk, mert igaz lesz.
Szerinted miért hasznos a edge forma? Mi az előnye és mi a hátránya? Ki használja igazából az előnyét? Kinek okoz gondot a hátránya? Szerintem egy felkapott divat, igazából semmi haszon nélkül, az edge forma, ezért hamar el(ki)fog múlni.
-
Kékes525
félisten
Én nem látok igazán előrelépést az S7-tel szemben. Ráadásul az edge forma nekem csúnya és igazából nem is praktikus. Legfeljebb az újdonság varázsát adja. Az pedig elég hamar elmúlik. Úgyhogy rövidtávon siker lesz, középtávon már kétséges és hosszú távon pedig hatalmas bukás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest