- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
Sziasztok!
A hsz-eket végigolvasva kénytelen vagyok leírni, hogy w8-on kívül szerintem minden os-t kipróbáltam kb. fél éves periódusokban, évek óta, váltogatva, sokszor párhuzamosan. Másfél éve viszont megvettem az első Blackberry-met (9900), ez pár hét elteltével átalakult cégessé és jött mellé egy Q10 a BB10 miatt, amit a kijelző mérete miatt cseréltem Z10-re (akkuidő elszomorított kicsit), nemrég cseréltem egy már jóárasított Z30-ra. IMÁDOM!
Amint a fenti sorokból kiderül, kissé leragadtam a BB-nél(megjegyzés: Android fronton a Nexus-ok előtt azért le a kalappal)
Soha nem használtam még stabilabb, letisztultabb, felhasználóbarátabb, sallangmentesebb és gyorsabb rendszert, mint a BB10! Egyszerűen pazar. Köszönöm BlackBerry...Na és akkor a kérdésem:
Nem bírom kivárni a hivatalos 10.3.1-et Z30-ra, Passportra pedig még szerintem minimum fél évig nem lesz keretem. Ma feltettem egy 10.3.1.997-et autoloaderrel. Hogy tudom a rendszerbe varázsolni a gyári óra alkalmazást? A gyorsindítások közt az ébresztőt be tudom kapcsolni, de beállítani nem, illetve az óra maga elő sem jön... Ötlet?
Köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest